Museeuw in HLN SPORTCAST: “Van Avermaet is nog een échte Flandrien. De Ronde hoort op zijn palmares”

SportcastIn de HLN SPORTCAST van deze week was niet alleen Tom Boonen, maar ook Johan Museeuw te gast. De ‘Leeuw van Vlaanderen’ blikt terug op de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne én hij kijkt ook al vooruit. Met focus op de Belgen. 

12 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Roger De Vlaminckx heeft zulks palmares om U van te zeggen, maar een WK titel bij de prof ontbreekt, ook dit kon en moest er bij horen, maar helaas wilde andere Belgen dat hem niet gunnen. Voor Greg zijn er ook limieten maar voor mijn part mag hij de Ronde V. Vl. en Paris -Roubaix winnen. Rijd men zuiver koers zonder volgwagen en zelf herstellen bij bandbreuk, krijg je een andere winnaar. Eddy M. zij, ik ben weg, en weg was hij en reed 5 km sneller dan de rest (Verbeeck Fr.) dat was koers.
 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  Rudiger Lampaert, Greg heeft na de Olympische spelen zes World Tour wedstrijden gewonnen en nog een paar podium plaatsen erbij. Die week in de gele trui in 2018 mocht er ook zijn na een top vijf in Vlaanderen en Roubaix van dat jaar.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Om de Ronde te winnen mist hij de explosiviteit om alleen weg te rijden. In het beste geval rijdt hij een toptienplaats.
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  Van Avermaet was een uitstekend renner , op dit moment zijn Van der Poel en Van Aert de beteren . Maar de allerbeste en dat heeft hij verleden jaar bewezen door al de grote ronderenners te kloppen , tijdrijders incluis , is nog aan het revalideren . Zijn naam is genoeg gekend .
 • ronald naets

  2 maanden geleden
  Alle respect voor Greg, maar het is stilletjes aan minder en minder. En eerlijk gezegd, ik zie hem niet veel meer winnen en écht zeker geen grote wedstrijden en of klassiekers. Hij heeft natuurlijk zijn leeftijd tegen én Alaphilip én Vanderpoel én Van Aert én ander opkomend talent. En als de revalidatie van Remco goed gaat verlopen, dan weten we het wel zeker...
 1. Ook Guillaume Van Keirsbulck vindt alsnog onderdak bij Alpecin-Fenix
  Wielrennen
  3

  Ook Guillaume Van Keirsbulck vindt alsnog onderdak bij Alpe­cin-Fe­nix

  Na eerder Julien Vermote heeft ook Guillaume Van Keirsbulck nog een contract gekregen bij Alpecin-Fenix. De 30-jarige renner zat de voorbije maanden zonder werkgever, nadat CCC werd opgedoekt. Anders dan onder anderen Greg Van Avermaet kon Van Keirsbulck niet meteen ergens anders een contract versieren. Hij bleef wel trainen en krijgt nu dus een kans om zich te bewijzen van de broers Roodhooft. Van Keirsbulck reed eerder ook jarenlang voor de ploeg van Patrick Lefevere en Wanty Groupe Gobert.
 2. Pidcock steekt tot twee keer toe de draak met fotofinish van Amstel Gold Race
  Wielrennen
  101

  Pidcock steekt tot twee keer toe de draak met fotofinish van Amstel Gold Race

  Er lijkt toch wat te zijn blijven hangen bij Tom Pidcock na de Amstel Gold Race van afgelopen zondag. De 21-jarige Brit moest in een sprint nipt de duimen leggen voor Wout van Aert, al was er na de aankomst bijzonder veel te doen om de finishfoto. Pidcock zelf postte vandaag een foto op Instagram met veelzeggend bijschrift, maar paste het tekstje al snel weer aan. Daar bleef het echter niet bij: ook op Twitter stuurde de winnaar van de Brabantse Pijl een vette knipoog de wereld in.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"