Volledig scherm
© Photo News

MRI-scan brengt geen zware blessures aan het licht voor Oliver Naesen na val, wel afwachten of hij BinckBank Tour voortzet

WielrennenOliver Naesen was gisteren een van de voornaamste slachtoffers van de grote valpartij op 4,5 kilometer van de streep. De kopman van AG2R liep een grote bloeduitstorting op in het kapsel van zijn rechterknie, maar een scan bracht verder geen zware blessures aan het licht. De komende uren wordt beslist of Naesen de BinckBank Tour zal voortzetten.

 1. Johan Museeuw: “Een keer intiem voor koers geweest, daarna nooit meer”
  Play
  Wielrennen

  Johan Museeuw: “Een keer intiem voor koers geweest, daarna nooit meer”

  Een openlijke Johan Museeuw in het VTM-programma ‘Latem Leven’. Het Belgische wielericoon vertelde een anekdote over de Ronde van Frankrijk van 1991. “Mijn vrouw kwam tijdens de rustdag naar de Tour. We zijn toen intiem geweest. Daags nadien stond er een zware bergetappe richting Jaca op het programma. En ik was de eerste die moest lossen van het peloton”, lachte Museeuw. “Ik reed de hele dag achterop en finishte uiteindelijk twee seconden binnen de tijdslimiet. Sindsdien ben ik nooit meer voor een koers intiem geweest.”
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"