Agna Van Eeckhout, de moeder van Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Agna Van Eeckhout, de moeder van Remco Evenepoel. © VTM

Moeder Evenepoel verbijt tranen na moeilijke periode voor haar zoon: “Ik wilde nooit dat hij eronder door zou gaan, maar dat is wel gebeurd”

Exclusieve docuEen jaar geleden keek ze machteloos toe hoe haar zoon Remco Evenepoel over een muurtje dook in de Ronde Van Lombardije. In de VTM-docu ‘Ik ben Remco’ (te herbekijken op VTM GO) deed mama Agna Van Eeckhout (50) haar verhaal. Over anderhalf jaar vrees en hoop, over woede en bezorgdheid. Maar vooral over de liefde voor haar zoon. “Er wordt heel vaak een beeld gecreëerd van Remco en dat is een beeld van wie hij eigenlijk niet is. Hij is nog altijd maar een jongen van 21 en hij maakt fouten, maar mag het?”

50 reacties

 • Michel Oyen

  2 maanden geleden
  Wat een gepamper, de schuld bij de media leggen maar wel zelf deze opzoeken om zelf in de picture te staan
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  De tegenwind komt vooral uit westen , waar men op dit moment geen enkele profrenner heeft die een behoorlijke uitslag kan rijden . Gelukkig kan Evenepoel goed incasseren en antwoordt hij regelmatig met de pedalen .@ Marika Peeters : bagger spuwen van achter je P.C. kan iedereen en dat is jammer, een correcte analyse geven van dit artikel lijkt me voor jou alsnog te hoog gegrepen.
 • ARTHUR BOONEN

  2 maanden geleden
  Remco mag zich gelukkig prijzen met zo'n prachtouders én vriendin die zich helemaal voor hem wegcijferen en met beide voeten op de grond blijven! Ook de rol van Iljo Keisse en de ondersteuning van Patrick Lefevre, met al hun koers- en levenswijsheid, valt niet te onderschatten. Laten we trots zijn op onze Belgische toptalenten!
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Een jonge kerel met het hart op de tong. De criticasters beseffen dat precies niet
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Bij sommigen druipt de jaloezie en de nijd voor bepaalde renners er met bakken af. Wij hebben in België zo'n klasbakken, die altijd door dezelfden in de grond geboord worden. Wij zijn fier op onze Belgische renners, die verdienen dat en maken elke koers spannend en het bekijken waard. Wij supporteren altijd voor onze Belgen, maakt niet uit wie.