Thibau Nys en Sander De Pestel
Volledig scherm
Thibau Nys en Sander De Pestel © Belga

“Mijn fout, maar het was echt niet de bedoeling”: Thibau Nys en Sander De Pestel gaan binnenkort samen worteltaartje eten na rel in Antwerp Port Epic

WielrennenDe rel tussen Thibau Nys (19) en Sander De Pestel (23) na de Antwerp Port Epic is een dag later weer bijgelegd. De eerste bracht de tweede zondag ten val toen hij in een binnenbocht dook. “Mijn fout, maar het was echt niet mijn bedoeling”, zegt Nys. Hij bood zijn verontschuldigingen aan. De Pestel aanvaardde die: “Zaak gesloten. Ik ben niet van plan Thibau volgende keer van de baan te rijden.”

7 reacties

 • nicole haeck

  1 maand geleden
  Dat blijft toch altijd een beetje hangen, beste vrienden zullen ze zeker niet worden.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Die mannen lossen dat onderling volwassener op dan de mensen die hier op het forum hun gal spuien en niet eens weten wat , waar, hoe, en wanneer. Maar ja een mening uiten al dan niet gefundeerd is leuker dan niks zeggen en even afwachten hoe het verder gaat.
 • Ilse SMETS

  1 maand geleden
  Mooi zo. Netjes opgelost
 • stefan crama

  1 maand geleden
  Hoofdstuk afgesloten zoals het hoort.
 • Eric Gova

  1 maand geleden
  De beste oplossing samen een koffietje gaan drinken. Worden nog de beste maten.
 1. Opnieuw moeilijke dag voor Evenepoel in Zwitserland: “Deze week duidelijk niet goed genoeg om met de besten mee te doen”
  Play
  Wielrennen
  22

  Opnieuw moeilijke dag voor Evenepoel in Zwitser­land: “Deze week duidelijk niet goed genoeg om met de besten mee te doen”

  Nico Denz (28) heeft de zesde etappe in de Ronde van Zwitserland gewonnen. De Duitser van Team DSM was op de lange slotklim nipt de snelste van een groepje vluchters. Remco Evenepoel moest de andere favorieten opnieuw laten rijden en lijkt een goed eindklassement definitief te moeten vergeten. “Puur over mijn vorm en benen ben ik niet tevreden”, vertelde Evenepoel vlak na de aankomst.
 2. Geprikkelde Yves Lampaert aast op derde tijdrittitel, maar dan moet zijn heup wel standhouden
  BK tijdrijden
  5

  Geprikkel­de Yves Lampaert aast op derde tijdritti­tel, maar dan moet zijn heup wel standhou­den

  Thuisrijder Victor Campenaerts is formeel: “Voor mij is Yves Lampaert een grotere favoriet dan Remco.” Titelverdediger Lampaert dook de voorbije dagen veel op in de media, maar niet zozeer over zijn tijdritkwaliteiten. De West-Vlaming van Quick.Step is geprikkeld en gemotiveerd, maar moet hopen dat zijn heup stand houdt. “Na de val in Roubaix is dat een tere plek geworden.”