Onze analist Michel Wuyts over de Vuelta
Volledig scherm
Onze analist Michel Wuyts over de Vuelta © Photonews

Michel Wuyts kijkt na “exceptionele Tour” vooruit naar de Vuelta: “Hopen op excellente bezetting, dan weten we nog beter waar Remco staat”

Tour de FranceDe Tour de France zit erop. Onze analist Michel Wuyts blikt nog een laatste keer terug, maar keek ook al vooruit naar de Vuelta en het WK. “Tadej Pogacar twijfelt over deelname aan de Ronde van Spanje. Dat begrijp ik. Ik hoop dat hij meedoet. En dat hij zijn kameraad (Primoz Roglic, red.) uit Slovenië ferm aanpakt.”

4 reacties

 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  De commentaar op VRT trok op niks. Ik heb dikwijls op NOS gekeken, daar bleven ze bij de koers en niet over iets dat 40 of 50 jaar geleden gebeurde. De Cauwer zegt ook altijd 3x hetzelfde. Neen, niks voor mij, al dat gezever naast de koers, tot in den treure herhaald.
 • Francis Dieu

  4 maanden geleden
  Nu is er tenminste objectieve commentaar op vrt.
 • Luc Bottu

  4 maanden geleden
  Wout weet wat het beste is voor hem en hij heeft een super jaar al gereden moet niks meer bewijzen laat hem rustig doen en komt nog mooie resultaten
 • Jacky Denayer

  4 maanden geleden
  Het commentaar op Vrt was TOP
 1. Niels Albert brandt Vanthourenhout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  1

  Niels Albert brandt Vanthouren­hout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”

  Onze columnist Niels Albert zag dit weekend de rentree van de wereldkampioen in het veld. Was het in Merksplas duidelijk dat hij nog niet zoveel op de crossfiets had gezeten, dan zag je daar zondag in Overijse niet veel meer van, klinkt het. Maar het idee dat Pidcock vanaf volgend weekend moeilijk te verslaan zal zijn, daar doet onze columnist niet aan mee. “Als Vanthourenhout in Overijse één belangrijk signaal gaf, dan is het wel dat het kán.” Ook als Van der Poel en Van Aert terugkeren. Vandaar zijn warme oproep: “Werp niet bij voorbaat de handdoek.”