Michel Wuyts in nieuwe ‘Wuyts & Boonen’: “Ineos-Grenadiers beheerst én beheert de koers in blok”

WielrennenHet stof is gaan liggen, maar er is nog meer dan genoeg over om na te kaarten daags na Parijs-Roubaix. Wat was Dylan van Baarle sterk en wat een maand zet zijn team Ineos-Grenadiers neer. Michel Wuyts kadert in een nieuwe aflevering ‘Wuyts&Boonen’. “Als je vanuit die overmacht kunt handelen, dan ben je het team van het jaar.”

11 reacties

 • Frank Claes

  3 maanden geleden
  Jaren heb ik me aan Mr.Wuyts geërgerd. Zowat alles wat Decauwer zei stelde hij in vraag en die man weet veel meer van koersen dan Michel, daar moet je geen kenner voor zijn om dat vast te stellen. Zoals een bekend sportarts steeds tegen mij zei...het is en blijft een schoolmeester. Vlotte babbel maar irritante mens om mee samen te werken vrees ik! Eu weet ik zeker van een betrouwbare bron.
 • Meert Dominique

  3 maanden geleden
  Van Baarle , jonge kerrel? Een mooie coup van Ineos in het begin maar toch enkel 2 renners in de eerste 20 in Roubaix. Intermarché Wanty Gobert heeft er 5. De sterkte van de ploeg is dus relatief. Van Baarle eindigde vorig jaar buiten tijd. Is hij dit jaar zoveel beter? Analisten in wielrennen en voetbal weten het altijd beter...na de koers.
 • HUBERT DE HERDT

  3 maanden geleden
  Precies of wij zien dat niet. We waren nu blij dat hij weg was, al moet ik zeggen dat zijn vervanger nog een grotere prutser is als het over de koers gaat. Goed dat we op eurosport kunnen kijken.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Marika Peeters , noem ook eens de wedstrijden die hij won en waar hij ploegmaats liet winnen , dat is ook interessant !!
 • LUDO SPRANGERS

  3 maanden geleden
  Meneer Wuyts heeft toch wel een groot gedacht van zichzelf! Hij kan de geschiedenisboeken er op naleven maar heeft geen enkele wielerervaring! Tom Boonen , José de Cauwer,Eddy Plankaert, Adri Van de Poele etc Die hebben kennis terzake en weten wat Wattages trappen is! In alle sporten, waar het meeste geld voorhanden is kunnen de grootste successen worden geboekt!
 1. Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: "Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”
  Play
  Tour de France
  22

  Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: "Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”

  Het slechte nieuws: Yves Lampaert is zijn gele trui kwijt. Het goede nieuws: Wout van Aert, een andere Belg, is de nieuwe geletruidrager in de Tour. De Belgen hebben hun start in de Tour de France niet gemist. Wout van Aert was zaterdag voor de tweede keer in twee dagen tweede, maar dat vindt hij niet erg meer. Het gele leeuwtje was voor zoon Georges. Van Aert: “Ik kijk ernaar uit om het geel de komende dagen te tonen.”