.
Volledig scherm
. © rv

Michel Wuyts en Sven Vanthourenhout blikken vooruit op de Tour: “Ik acht het niet uitgesloten dat Van der Poel onderweg zin krijgt in de groene trui”

Tour de FranceVrijdag start de 109de editie van Tour de France in Kopenhagen. Stijn Vlaeminck blikt tot de Grand Départ dagelijks vooruit met Michel Wuyts en bondscoach Sven Vanthourenhout. Het gespreksonderwerp van vandaag: de groene trui.

3 reacties

 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Dan zal hij toch een heel stuk beter moeten doen in de spurt, want in de Giro was het gene vette.
 • Jonah Kemps

  1 maand geleden
  Als vdp voor groen wil gaan gaat die toch in elke massasprint moeten meedoen want uiteindelijk vallen daar de meeste punten te rapen. Als philipsen uitvalt mss maar vdp kan zich niet zo goed positioneren in een massasprint dus zelfs dan nog zie ik het niet gebeuren.
 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Onvoorstelbaar dat een TGV als Bennett geen deel uitmaakt vd selectie, kwam als eerste boven op de Stelvio tot wanhoop van Kelderman die zn bidon de sporen gaf ipv zijn benen.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.