Michael Mørkøv.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Mørkøv. © Photo News

Michael Mørkøv, knecht op de weg, koning op de piste: “Dit is het beste jaar uit mijn leven”

WielrennenHet is een beetje een schizofrene situatie. In het ‘normale’ leven is Michael Mørkøv (36) een dienende renner. Alles wat hij doet, is voor een ander. Hij is de knecht, zijn sprinter is de ster. Tijdens deze Zesdaagse draaien de rollen om: in het Kuipke is hij de koning.

0 reacties

 1. Cian Uijtdebroeks (18) kijkt uit naar profdebuut bij BORA: “Sagan zei me dat ik kalm moest blijven”
  PREMIUM
  Wielrennen
  6

  Cian Uijtde­broeks (18) kijkt uit naar profdebuut bij BORA: “Sagan zei me dat ik kalm moest blijven”

  Het is Cian met een C, niet Kian met een K. Dat u het weet, want als de jonge Cian Uijtdebroeks zo goed is als ze zeggen, zult u de komende jaren nog veel over hem horen. Hij maakte furore bij de juniores, hij wordt al meteen met Remco Evenepoel vergeleken, hij is nog maar achttien en straks maakt hij zijn profdebuut in de Duitse WorldTour ploeg BORA-hansgrohe.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.