Michael Mørkøv.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Mørkøv. © Photo News

Michael Mørkøv, knecht op de weg, koning op de piste: “Dit is het beste jaar uit mijn leven”

WielrennenHet is een beetje een schizofrene situatie. In het ‘normale’ leven is Michael Mørkøv (36) een dienende renner. Alles wat hij doet, is voor een ander. Hij is de knecht, zijn sprinter is de ster. Tijdens deze Zesdaagse draaien de rollen om: in het Kuipke is hij de koning.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. WUYTS & VLAEMINCK. “70 procent kans dat Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint”
  Podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “70 procent kans dat Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint”

  Na de E3 en Gent Wevelgem is het nu vooral uitkijken naar de Ronde van Vlaanderen. Op basis van z’n vorige resultaten in de Ronde en wat we van hem gezien hebben de voorbije weken, is wieleranalist Michel Wuyts ervan overtuigd dat Mathieu van der Poel de topfavoriet is om de Ronde te winnen. Voor hun wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ zakten Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck af naar de living van Victor Campenaerts, die momenteel aan z’n bed gekluisterd zit na een zware val in Bredene Koksijde Classic. Luister hieronder naar de volledige aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’, de scherpste podcast van de koers.
 2. Onze spookrijder over het ophefmakende medicijn Thyrax waardoor renners sneller vermageren: “Op lange termijn is het slecht: je kent toch ook gestopte renners die plots 150 kg wegen?”
  PREMIUM

  Onze spookrij­der over het ophefmaken­de medicijn Thyrax waardoor renners sneller vermageren: “Op lange termijn is het slecht: je kent toch ook gestopte renners die plots 150 kg wegen?”

  Hij waart door het peloton zonder op te vallen en brengt verslag uit zonder dat de rest het weet. Hij vertelt wat leeft in de koers zonder zijn identiteit prijs te geven. Onze spookrijder in het peloton: onzichtbaar, ongrijpbaar en af en toe tegen de stroom in. Vlak voor de Ronde van Vlaanderen heeft de spookrijder het over de nieuwe ‘wondermiddeltjes’ in het peloton. Bakpoeder, maar vooral het ophefmakende medicijn Thyrax komt aan bod. “Ik ben geen fan. Als je ermee stopt, krijg je het omgekeerde effect.”