Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meteen prijs voor Deceuninck-Quick.Step: Ballerini sprint naar zege in Omloop

WielrennenMeteen bingo voor Deceuninck-Quick.Step. Davide Ballerini schreef de 76ste editie van de Omloop op zijn naam. De Italiaan was veruit de snelste van een uitgedund peloton. 

25 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  En waar zat "favoriet" Tim Wellens ? Wanneer gaat hij eindelijk eens toegeven dat een favorietenrol voor hem niet is weggelegd en gaat hij zich beperken tot een dienersrol voor zijn ploegmaats ?
 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Lodewijk Verborgt nogal gefrustreerd dat je ploeg niet gewonnen heeft. al jaren wordt de winnaar in elke wedstrijd getest en nog nooit is er doping boven water gekomen. zijn wel zware beschuldigingen van u. En Marc Van Leeuwen tuurlijk ben ik fier als Belg dat een Belgische ploeg al jaren dominant is in het wielrennen
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  Frison wat heeft die eigenlijk al gewonnen als sportbestuurder. In 95% van de wedstrijden zijn zijn renners nooit in geen velden of wegen te aanschouwen. Sergeant en Frison beschermen daar elkaar dat het gewoon de spuigaten uitloopt en als er dan eens een ander komt piepen met veel meer kwaliteiten dan hen, Deweerdt, moet die snel mogelijk uit zelfbescherming terug op straat worden gezet.
 • Lodewijk Verborgt

  2 maanden geleden
  Weer winst voor de dopingploeg nummer een, De Ceuninck-Quick Step. Dit valt toch op. Wanneer gaat er eindelijk eens deftig tegen opgetreden worden? Gaat dit net zo lang of langer duren dan tegen Armstrong?
 • Marc Van Leeuwen

  2 maanden geleden
  En blij dat we daarmee zijn als Belg...
 1. UCI past na hevig protest regels rond weggooien van drinkbussen aan
  Wielrennen
  5

  UCI past na hevig protest regels rond weggooien van drinkbus­sen aan

  De wereldwielerbond UCI heeft de straffen op het ongecontroleerd weggooien van drinkbussen door renners versoepeld. De aanpassing komt er na protest tegen de uitsluiting van de Zwitserse renner Michael Schär in de Ronde van Vlaanderen. Schär werd onmiddellijk uit koers gehaald nadat hij zijn drinkbus naar toeschouwers had gegooid, die langs de kant van de weg stonden. Dat gebeurde buiten een zogenaamde afvalzone.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool