Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Met zekerheid de sterkste sprinter in deze Tour, maar waar haalt Van Aert zijn inspiratie? “Toen ik klein was, vond ik sprintetappes saai”

WielrennenNathan Van Hooydonck, Tadej Pogacar en niemand. U mag zelf invullen welk van deze antwoorden bij welke vraag hoort. Wout van Aert (27) is met voorsprong de beste sprinter in deze Tour. Maar aan wie heeft hij dat te danken? Wie is zijn inspiratie? En wie wordt nog zijn grootste concurrent voor groen? O ja, één van hen krijgt straks ook nog een ferm cadeau.

10 reacties

 • NINA THIELMAN

  5 maanden geleden
  Hij is allround de beste! Fabio is intrinsiek de snelste.
 • Bert Verbist

  5 maanden geleden
  Hij staat messcherp op dit moment.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Dikke proficiat wout alsook voor zijn ploegmakkers die in de schaduw sterk presteren ook ! Nog paar ritten winnen hopelijk voor wout in de tour 🤞
 • Edward Stevens

  5 maanden geleden
  Super Wout, topatleet pur sang die niet enkel aan zichzelf denkt maar ook aan zijn helpers en ploegmaats. Ook altijd realist in zijn commentaar achteraf. Grootse man, RESPECT voor zo’n sportman.
 • Luc Van Cauwenberghe

  5 maanden geleden
  Super gedaan Wout Zo een machtsvertoning in die sprint PROFICIAT
 1. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.