Getty Images,
Volledig scherm
© Getty Images,

Met koffer vol vertrouwen naar WK, Wout van Aert sprint in GP Montréal naar tweede plaats: “Heb goed gevoel opgedaan”

WielrennenEen voorbereidingstournee die Wout van Aert van Hamburg over Plouay naar Québec en Montréal in Canada bracht, zit erop. Zondagavond in de GP Montréal werd Wout van Aert tweede en vanavond in Montréal neemt Van Aert het vliegtuig naar Australië waar hij over minder dan twee weken wereldkampioen wielrennen op de weg hoopt te worden. Van Aert is in topvorm, dat is in Canada weer gebleken.

19 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Steekt er met kop en schoudets bovenuit en zal.niemand naast zich dulden...
 • Ronald NAETS

  3 maanden geleden
  Wout weegt wel 12 kg méér dan Pogacar, en nu maar rekenen hé...!? Fantastisch gereden van Wout die nog een paar procentjes gaat bijschaven in Australië.
 • Francois Troch

  3 maanden geleden
  Goed gevoel voor tweede plaats
 • Rafaël Pauwels

  3 maanden geleden
  We mogen trots zijn op de Belgen. Proficiat mannen. Op het WK niet enkel de benen maar ook het hoofd gebruiken. Er kunnen veel renners kampioen worden.
 • Jean-Marie De Moor

  3 maanden geleden
  Denk dat velen enkel de uitslag bekijken en niet de koers. Het verwonderde mijn dat Wout in een koers met een bijna klimparcour meedoet voor de zege. Denk dat hij 20kg meer weegt dan al de rest bij de eerste tien.
 1. “Dat vliegen leek wel eindeloos te duren”: Stijn Steels likt wonden na zware val in Gentse Zesdaagse, maar blijft strijdvaardig
  Play
  Wielrennen
  6

  “Dat vliegen leek wel eindeloos te duren”: Stijn Steels likt wonden na zware val in Gentse Zesdaagse, maar blijft strijdvaar­dig

  Heel slecht nieuws voor Stijn Steels. De 33-jarige West-Vlaming kwam gisteravond hard ten val in de Gentse Zesdaagse. Hij heeft daarbij drie ribben en twee ruggenwervels gebroken, daarbovenop heeft hij ook een long gekneusd. Wellicht betekent dit het einde van zijn carrière, want welke ploeg wil een zwaar geblesseerde renner nu een nieuw contract aanbieden? De renner blijft kalm: “Het zou jammer zijn als mijn carrière gedaan is, maar dat is dan maar zo.”