Getty Images,
Volledig scherm
© Getty Images,

Met koffer vol vertrouwen naar WK, Wout van Aert sprint in GP Montréal naar tweede plaats: “Heb goed gevoel opgedaan”

WielrennenEen voorbereidingstournee die Wout van Aert van Hamburg over Plouay naar Québec en Montréal in Canada bracht, zit erop. Zondagavond in de GP Montréal werd Wout van Aert tweede en vanavond in Montréal neemt Van Aert het vliegtuig naar Australië waar hij over minder dan twee weken wereldkampioen wielrennen op de weg hoopt te worden. Van Aert is in topvorm, dat is in Canada weer gebleken.

19 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Steekt er met kop en schoudets bovenuit en zal.niemand naast zich dulden...
 • Ronald NAETS

  3 maanden geleden
  Wout weegt wel 12 kg méér dan Pogacar, en nu maar rekenen hé...!? Fantastisch gereden van Wout die nog een paar procentjes gaat bijschaven in Australië.
 • Francois Troch

  3 maanden geleden
  Goed gevoel voor tweede plaats
 • Rafaël Pauwels

  3 maanden geleden
  We mogen trots zijn op de Belgen. Proficiat mannen. Op het WK niet enkel de benen maar ook het hoofd gebruiken. Er kunnen veel renners kampioen worden.
 • Jean-Marie De Moor

  3 maanden geleden
  Denk dat velen enkel de uitslag bekijken en niet de koers. Het verwonderde mijn dat Wout in een koers met een bijna klimparcour meedoet voor de zege. Denk dat hij 20kg meer weegt dan al de rest bij de eerste tien.
 1. Veelvraat Remco Evenepoel wint ook Vlaamse Reus: “Teken dat ik iedereen blij heb kunnen maken”
  Play
  Wielrennen
  4

  Veelvraat Remco Evenepoel wint ook Vlaamse Reus: “Teken dat ik iedereen blij heb kunnen maken”

  Het blijft individuele prijzen regenen voor Remco Evenepoel (22). Na eerder onder meer de Kristallen Fiets en gisteren de Vélo d’Or mocht de wereldkampioen vandaag de Vlaamse Reus in ontvangst nemen. Evenepoel werd niet alleen wegens zijn sportieve prestaties tot winnaar uitgeroepen, maar ook door hoe hij terugkeerde na zijn zware val. “Dat vind ik een hele eer”, aldus de winnaar.