Jurgen Van De Walle.
Volledig scherm
Jurgen Van De Walle. © Photo News

Megaclaim voor Lotto-Soudal? Ex-prof wint proces over foute uitbetaling, andere renners kunnen volgen

Er hangt een donkere wolk boven de Lotto-Soudalwielerploeg. Het team heeft jarenlang fouten gemaakt bij het berekenen en uitbetalen van de groepsverzekering van zijn renners. Aan één van hen - ex-prof Jurgen Van De Walle (40) - moet de ploeg al 60.000 euro betalen. Als zijn ex-collega's óók eisen waar ze recht op hebben, kan dat miljoenen kosten.

 1. Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”
  PREMIUM
  Wielrennen
  4

  Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”

  De conditie is wat ze moet zijn, voor januari althans. In het geval van Tadej Pogacar (23) betekent dat ‘en passant’ een klimrecord breken op de Coll de Rates, trainingsberg bij uitstek in Zuid-Spanje. De Tourwinnaar over zijn doelen anno 2022, zijn debuut in de Ronde van Vlaanderen en zijn beste dag ooit op de fiets. “Ik heb ondertussen een mooi lijstje waaruit ik kan kiezen, hé.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.