Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mathieu van der Poel voelt zich klaar voor een hoofdrol in de Vlaamse klassiekers: “Ik haal mijn gewenste niveau”

WielrennenI am ready.” Hij zei het in het Engels, tegen de verzamelde internationale media. Drie woorden waarmee Mathieu van der Poel (27) niets aan de verbeelding overliet. Knallen, zal hij. Morgen in Dwars door Vlaanderen. Zondag in de Ronde van Vlaanderen. En ver daarna.

5 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Succes.
 • Pat Debal

  1 jaar geleden
  We duimen ervoor
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Waarom spreken ze toch over het JV blok alsof iedereen niet weet dat ze eigenlijk Wout bedoelen of durven ze dat niet rechtstreeks uitspreken. In de voorgaande koersen is al gebleken dat als Wout echt doortrekt Tiesj en Laporte ook gewoon lossen dus als vdp vertrekt kan van JV in het beste geval enkel Wout mee en vdp gaat op de top heus niet wachten zoals Wout altijd doet. Enkel als vdp een mindere dag heeft kan het blok iets betekenen.
 • Jos Gosier

  1 jaar geleden
  We gaan nog veel straffe dingen zien en genieten van deze kampioen .
 • Rogé Brouwers

  1 jaar geleden
  Ik vrees dat de winnaar voor het weekend gekend is.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. PODCAST. “Fabian zwaaide de mensen toe alsof hij God was: Ik ben God en ik ben de koning”
  Fiets van Cancellara

  PODCAST. “Fabian zwaaide de mensen toe alsof hij God was: Ik ben God en ik ben de koning”

  In de tweede aflevering van de HLN-podcast ‘De Fiets van Cancellara’ ontdekken we een wereld die de gemiddelde sportfanaat zelden te zien krijgt. Een wereld vol druk, concurrentie en vooral héél wat geld. We leren Fabian Cancellara kennen door de ogen van z’n fanclub. En we maken kennis met z’n ijdel kantje. Ook doping overspoelt de wielerwereld. Epo wordt een basisbegrip in het peloton en de ploeg waar Cancellara voor rijdt moet zich bewijzen tegenover sponsors. Luister hierboven naar de volledige aflevering van ‘De Fiets van Cancellara’.