Mathieu van der Poel won zijn tweede Dwars door Vlaanderen.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel won zijn tweede Dwars door Vlaanderen. © Photo News

Mathieu van der Poel rekent met sterke Tiesj Benoot en Victor Campenaerts af in Dwars door Vlaanderen

WielrennenMathieu van der Poel heeft z’n tweede Dwars door Vlaanderen gewonnen. De Nederlander was de beste na een spektakelrijke koers. Dat belooft voor komende zondag in de Ronde. Tiesj Benoot werd tweede, Tom Pidcock derde voor een sterke Victor Campenaerts.

53 reacties

 • eduard janssens

  12 maanden geleden
  Veel heeft niet gedaan ? Dan heb een andere koers gezien hij heeft niks anders gedaan dan telkens in de reactie gegaan de andere konden niet mee .Als je op 90 km van meet het vuur aan de lont steekt dan ben gewoon de beste : heeft zicht nooit verstopt zoals die van Lefevre dat doen , dat zijn pas profiteurs .Men zal van goede huize moeten komen Zondag , en houd Pidcock maar in de mot grote kanshebber .
 • patrick isenborghs

  12 maanden geleden
  Liliane Wuyts het was niet vdp die in de aanval trok toen pogacar werd opgehouden maar wel pidcock. En bent u zijn werkmeid ten huize dat u zo goed weet dat hij geen kwetsuur had misschien ? Trouwens hij heeft ook niet gezegt dat hij de beste was na de koers maar hij wint wel om het gat alleen dicht te rijden op de 3 betere renners die de beslissende ontsnapping aan het opzetten waren. Won VA hier vandaag op die manier was het weer hemels.
 • Jean De Grande

  12 maanden geleden
  ROLANDE DE QUANTER, en twee minuten later staat hij weer een interview te geven, net of hij nog aan de koers moet beginnen, terwijl de rest nog naar lucht zit te snakken. Is mij ook al een paar keer opgevallen hoe verschrikkelijk diep VDP kan gaan.
 • jozef van riel

  12 maanden geleden
  @bernard. VDP was wel winnaar van RvV 2020 en Amstel Gold Race 2019. Dat zijn dus, volgens u toch, korte afstand wedstrijden!!
 • lode wijk

  12 maanden geleden
  Veel heeft hij niet gedaan , en tegen Ties zo diep moeten gaan voorspeld niet veel goeds, Jumbo is top, en wie het niet wil zien is geen koers kenner maar meeloper met bevooroordeelde journalisten, en pers. Trouwens een echte ronde doet hij nooit uit, en zal nu al een excuus klaar hebben. Ik zie hem als een korte afstand loper maar nooit een marathon, we zullen zien of hij net als zijn papa ook altijd blijft wieltjes zuigen.
 1. Monumentenzorg bij de groten anders bekeken: Van der Poel doet op zijn manier beter dan Merckx, ook Van Aert en Pogacar historische uitschieters
  11

  Monumenten­zorg bij de groten anders bekeken: Van der Poel doet op zijn manier beter dan Merckx, ook Van Aert en Pogacar histori­sche uitschie­ters

  Dat de besten van het peloton aan Monumentenzorg doen. Voor het eerst dit seizoen krijgen we Tadej Pogacar, Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe samen aan de start van een koers. Wat moet dat straks allemaal geven in Milaan-Sanremo? Tip voor de pronostikeurs die houden van wat scorebordlogica: zaterdagavond staan ze alle vier bijna zeker in de top tien van de uitslag.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.