Mathieu van der Poel moet samen met vriendin Roxanne bekomen na de streep: “Voelde me niet de sterkste vandaag”

WielrennenMathieu van der Poel (27) mag een tweede streepje achter Dwars door Vlaanderen zetten. Na 2019 was de Nederlander van Alpecin-Fenix vandaag opnieuw de beste in Waregem. Maar dat kostte bloed, zweet en tranen. “Het niveau lag ontzettend hoog in de kopgroep”, aldus Van der Poel.

13 reacties

 • wil baken

  12 maanden geleden
  Al de ploegen leken zijn kaart te trekken, ze rijden om te verliezen.
 • patrick isenborghs

  12 maanden geleden
  Jonah Kemps hij zal al wel geleerd hebben om niet te gek blijven om te springen met zijn krachten die hem al mooie overwinningen gekost hebben in het verleden.Hij deed wat hij moest doen en dat was winnen .Hij reed alleen het gat dicht op de 3 betere renners die de beslissende ontsnapping in de plooi leken te leggen om dan nog eens een aanval van benoot te remonteren. Dan ben je de beste & alle andere gezever is cafe praat
 • Dirk Verheyde

  12 maanden geleden
  Zal eindigen als Sony colbrelli. Plots eindigen met hartproblemen. Tja wat slikken al die mannen niet om in korte tijd op “ topniveau” te staan !?
 • Linda Honore

  12 maanden geleden
  Germain De Block,een anti Wolfpack?? Mogen zij ook eens een minder jaar hebben?? Hebben toch al 17 ritwinsten binnen en ik hoor het je al zeggen” kermiskoersen” maar voor mij is winnen winnen hè. Ik hoop dat ze uit de miserie geraken en er terug staan binnenkort.
 • Jonah Kemps

  12 maanden geleden
  Ik had hem dominanter verwacht maar een koers later kan het er bij hem al beter uitzien.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tim Merlier en Bert Van Lerberghe, klasgenoten, jeugdrivalen en ploegmaats, over hun ‘bromance’: “Zijn minpunt? Hij moet mij altijd kleineren”
  PREMIUM
  6

  Tim Merlier en Bert Van Lerberghe, klasgeno­ten, jeugdriva­len en ploegmaats, over hun ‘bromance’: “Zijn minpunt? Hij moet mij altijd kleineren”

  Gent-Wevelgem is deze lente hét doel van Tim Merlier (30). Wie op zo’n moment niet mag ontbreken, is Bert Van Lerberghe (30): sprintloods, beste vriend en vader van zijn petekind. Dit duo van Soudal-Quick.Step vormt de oudste ‘bromance’ van het peloton. Een dubbelinterview met de klasgenoten van het VTI Waregem: “Tijdens de les praktijk verstopten we ons in het magazijn om een dutje te doen.”
 1. ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ van Tadej Pogacar, Tourwinnaar die de smaak te pakken kreeg op de Oude Kwaremont: “Voor hem is ‘t hier één grote speeltuin”
  PREMIUM
  Wielrennen

  ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ van Tadej Pogacar, Tourwin­naar die de smaak te pakken kreeg op de Oude Kwaremont: “Voor hem is ‘t hier één grote speeltuin”

  Zijn ogen blinken als de Ronde ter sprake komt - niet die van Frankrijk, wel die van bij ons. Tadej Pogacar haalt de komende tien dagen zijn koershart op. Eerst in Harelbeke en daarna van de Grote Markt in Brugge tot aan de Minderbroederstraat in Oudenaarde. ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ toegespitst op een 24-jarige Sloveen.