Van der Poel deelt handtekeningen uit in Boxmeer.
Volledig scherm
Van der Poel deelt handtekeningen uit in Boxmeer. © ANP

Mathieu van der Poel komt terug op teleurstellende Tour: “Mijn lichaam was op”

WielrennenMathieu van der Poel deed maandag voor het eerst sinds zijn opgave in de Ronde van Frankrijk nog eens mee aan een koers. De Nederlander won in eigen land het na-Tourcriterium van Boxmeer. In tegenstelling tot de Tour met frisse benen. “Ik heb heel lang de fiets niet aangeraakt.”

24 reacties

 • Sam Bedfort

  4 maanden geleden
  Hopelijk is hij nu terug fris. Het is genieten met Tadey, Wout, Remco, Pidcock, Mathieu en co.
 • Johnny Dieleman

  4 maanden geleden
  Laten we nu eens met zijn allen zuinig gaan zijn op vd poel en van Aert , twee uitzonderlijke renners met een altijd eerlijke uitleg over de situatie waarin ze zich bevinden. Van beiden gaan we nog veel plezier beleven TOPPERS zijn het !!!
 • adri zuiderwijk

  4 maanden geleden
  Giro was zeker niet matig, won bijna de koninginnerit, weegt 3kg minder dan wout dus kan 3 weken makkelijk aan natuurlijk, in de winter ging hij soms 4 keer in de week voluit met Wout als eeuwige tweede, hopelijk rijdt hij de Vuelta nog om lekker te dollen met Remco, hebben zoooveel plezier die twee in hun sport... En als plezier met show wordt verward tja...jammer Kim..
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Dat Mathieu geen ronde renner is staat nu wel vast zeker, drie weken is te veel voor zijn lichaam en dus van de beste renner laten we dan maar achterwegen zeker. het is zeker geen schande want hij blijft een van de beste eendaags renners.
 • Kim Jaspers

  4 maanden geleden
  Beetje minder show zou hem sieren.. de kans is groot dat zijn lichaam stilaan is opgebrand door zijn explosieve manier van koersen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.