Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © Getty Images

Mathieu van der Poel is in Spanje en begint maandag (indien alles goed verloopt) te trainen

WielrennenZien we Mathieu van der Poel dan toch nog aan het werk in dit voorjaar? De hoop groeit. De Nederlander van Alpecin-Fenix is momenteel in Spanje, waar hij - indien alles goed loopt – vanaf maandag weer voluit zal trainen. 

37 reacties

 • Marika Peeters

  8 maanden geleden
  Waarom zou MvdP uberhaupt ook het talent van een grote ronderenner moeten hebben, om een wereldtopper te kunnen zijn? Wat hem, samen met Pidcock onderscheid is het feit dat het zeer zeldzaam is dat een crosser zoals MvdP, die de cross reeds jaren domineerde, ook een topper op de weg kan worden, daarbovenop gecombineerd met een 3de zeer zware discipline, zoals het MTB, waarin ze bij de wereldtop behoren! "Wie de beste renner is "? is een controverse, maar MvdP wel een bewijs van groter talent.
 • Antoine Van De Velde

  8 maanden geleden
  Mathieu heeft met Alpecin een ploeg volledig op zijn maat, waar hij optimaal kan presteren. Een grote WT ploeg zou hem nooit beter maken, eerder andersom.
 • Katrien Delange

  8 maanden geleden
  Moesten Mathieu en Wout exact dezelfde weg afleggen, dezelfde type ploeg hebben en dezelfde middelen, dan zet ik iedere wedstrijd mijn geld op Mathieu. Hij loopt over van klasse.
 • Johan Maddens

  8 maanden geleden
  Jan Van Bavel , wie de beste is telt niet voor mij .Ik ben grote fan van Wout en het is een plezier om daar fan van te zijn .Hij kan alles en is overal goed een gans jaar door . Ik blijf thuis als hij meerijdt overal . Is hij tweede of tiende , het is een grote sportman . Wie de beste was zullen we wel na hun loopbaan te weten komen !!
 • Jonah Kemps

  8 maanden geleden
  Als ik zo op strava kijk is hij toch al iets meer aan het doen dan gewoon wat rondfietsen. Hij zal er wel staan als de monumenten daar zijn.