Volledig scherm
© Photo News

Marcel Kittel begrijpt ex-ploegmaat Tom Dumoulin: "Ik weet hoe het voelt”

WielrennenMarcel Kittel zette op 31-jarige leeftijd een punt achter zijn carrière. De Duitser was mentaal moegestreden en kan zich dan ook als geen ander verplaatsen in Tom Dumoulin. “Ik weet hoe moeilijk het is als je twijfelt over wat je aan het doen bent. Hopelijk vindt Tom snel antwoorden.”

1 reactie

 • Piet Karbiet

  1 maand geleden
  Zouden die wielerploegen niet allemaal een mental-coach moeten aanstellen. Me dunkt dat die twijfels bij de verschillende renners toch in een vroeger stadium begeleid en aangepakt kunnen worden.
 1. Ballerini, gouden tip van Pozzato die bij Deceuninck-Quick.Step nu echt op de deur klopt: “Al met Roubaix bezig sinds ik in de wieg lag”
  PREMIUM
  Wielrennen
  1

  Ballerini, gouden tip van Pozzato die bij Deceuninck-Quick.Step nu echt op de deur klopt: “Al met Roubaix bezig sinds ik in de wieg lag”

  Deceuninck-Quick.Step heeft er weer een goudhaantje bij. Met zijn twee ritzeges in de Ronde van de Provence gaf Davide Ballerini (26) zijn visitekaartje af. In de Omloop toonde de snelle Italiaan waarom Patrick Lefevere van hem een certitude maakte in zijn voorjaarsploeg. Met een overtuigende sprintzege zette hij Deceuninck-Quick.Step al op rozen, nog voor het klassieke seizoen goed en wel geopend is.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"