Richard Plugge, de manager van Jumbo-Visma, en Patrick Lefevere, baas bij Quick.Step-Alpha Vinyl.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Plugge, de manager van Jumbo-Visma, en Patrick Lefevere, baas bij Quick.Step-Alpha Vinyl. © Photo News

Managers Richard Plugge en Patrick Lefevere kruisen de degens: “Dat ik Van Aert niet heb aangeworven? Wout zei me ‘Laat mij maar crosser blijven’”

WielrennenTwaalf keer de Ronde van Vlaanderen gewonnen met zijn ploeg, twaalf keer Parijs-Roubaix: Patrick Lefevere is de heks van het Vlaamse voorjaar. Maar kijk, nu komt de Nederlandse manager Richard Plugge aan de poten van Lefevere zagen. Met de eenmansploeg Wout van Aert en met een grondig versterkte Jumbo-Visma ploeg. “Als we alles goed doen, dan komen we op het einde van de koers wellicht een renner van Patrick Lefevere tegen”, zegt Plugge. “En dan moet in de laatste kilometer worden uitgevochten wie de beste is.”

5 reacties

 • simonne goderie

  1 jaar geleden
  Het voorjaar is pas begonnen quickstep heeft al meer dan 10 zeges achter zich,dus toch maar opletten wat men zegt en of schrijft .Natuurlijk is Wout de te kloppen man maar er zijn er nog die super getalenteerd zijn .
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Van Aert past sowieso niet in die QS roedel, die neemt geen vrede met 3-4 mede kopmannen, daar is hij te goed voor.
 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Quickstep verliest veel van zijn pluimen.!!
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Na vandaag is het 1-0 voor Jumbo Visma.
 • Willy Devroey

  1 jaar geleden
  We weten allen dat oprechtheid een te zoeken item is in het wielerpeloton. Als je een renner niet naar zijn capaciteiten wil betalen vindt je wel een uitleg.