Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

Mág Van Aert het BK zomaar overslaan? En moeten de Belgen in quarantaine na de Tour? Bondsdirecteur beantwoordt prangende vragen

WielrennenMag Wout van Aert het BK zomaar overslaan in functie van zijn dubbele WK? En hoe zit dat met de andere Belgen die tot het gaatje gaan in deze Tour? Belanden zij vanuit het knalrode Parijs twee weken in verplichte quarantaine? Bondsdirecteur Jos Smets licht toe.

11 reacties

 • Marcel Bontinck

  1 jaar geleden
  Voor een Belgisch kampioenschap word je niet geselecteerd maar moet je zelf je kandidatuur stellen.Er kan dus geen enkele verplichting zijn.
 • Ward Berden

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd dat we onze wielerhelden een beetje appreciëren. Ze verdienen een voorkeursbehandeling voor alle ellende waar de virologen hen hebben in geduwd.
 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Als je aan het ene niet wil mee doen moet je maar voor het andere maar ook passen
 • Dave Florizone

  1 jaar geleden
  Wettelijk moet iedere profrenner het BK rijden, dit zal nog een juridisch staartje hebben als men de genoende voorkeursbehandeling doorvoert.
 • Theo Van Hoof

  1 jaar geleden
  Toch geen probleem als je MOET deelnemen aan het BK, starten en ostentatief afstappen 100m na het vertrek. @bryan de ceuster, dat is een kronkel in het bondsreglement. Iedereen MOET deelnemen aan het BK op de weg. Ook pistiers en veldrijders. Omgekeerd is dat niet het geval. Begrijpen wie kan.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).