Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mads Pedersen juicht in eigen land, Remco Evenepoel toont zich in finale

Ronde van DenemarkenMads Pedersen heeft in eigen land de tweede etappe van de Ronde van Denemarken gewonnen. De ex-wereldkampioen toonde zich de snelste van een uitgedund peloton. Remco Evenepoel kleurde de finale.

11 reacties

 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Evenepoel toont zich. Lekker aan zichzelf denken. Hij toont zich even en dat is het dan. Cav was de pineut.
 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  In welk WK heeft Remco er van Aert afgereden Wim ??
 • Geert Heylen

  2 maanden geleden
  Geef Remco nog wat tijd en krediet, alles staat nog vers in z’n geheugen en dat moet slijten. Met zijn talent komt dit heus goed , als het “koppeke” terug voor 100% mee wil.
 • wim De Smet

  2 maanden geleden
  Hij doet het weer Remco hij rijdt er de cav af, zoals hij deed met Van aert in het WK. Getuigt van weinig koersinzicht maar hij staat dan toch weer mooi in de gazet. De ag ervoor twee man mee in de ontsnapping van topsport vlaanderen wordt met geen woord over gerept. Mijn dorpsgenoot Ruben Apers en zijn ploegmaat mochten dan ook wel eens vernoemd worden. Maar ja die heten dan niet REMCO. Zou beter wat bescheiden zijn overroepen renner.
 • Jos Steins

  2 maanden geleden
  Is al EK kampioen...Zelfde als in de Giro en op de Olympiade, Moet eens eerst fietsen en dan praten.,Is totaal geen teamplayer. Vandaag gezien in Denemarken. Fietsen zonde verstand. Beginnen al te lachen achter zijn rug.