Komt er straks een einde aan de samenwerking tussen Cavendish en Lefevere?
Volledig scherm
PREMIUM
Komt er straks een einde aan de samenwerking tussen Cavendish en Lefevere? © Getty Images

Maakt de mogelijke komst van Merlier een einde aan het huwelijk tussen Lefevere en Cavendish?

WielrennenIs Mark Cavendish (36) stilaan aan het einde van de rit met Patrick Lefevere? Het ziet ernaar uit, nu Tim Merlier (29) steeds nadrukkelijker wordt genoemd als de nieuwe Belgische sprintaanwinst van Quick.Step. Cavendish bracht de ploeg vorig jaar en ook dit jaar nog onverhoopte successen, maar aan die romance lijkt nu toch een einde te komen.

9 reacties

 • Eddy De Splenter

  1 maand geleden
  Cavendish is nog steeds pakken sneller dan merlier . Levevre zal het zich nog beklagen
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Merlier is een topsprinter, maar nooit zal hij of een andere sprinter, het palmares van 135 zeges in zijn eerste 11 jaren, zoals Cav kon, evenaren. Op vergane glorie kan je niet blijven teren hé, maar in '21 haalde Cav nog 10 zeges binnen, waarvan zelfs 4 ritten in de TDF! Als je spreekt over tijd om fiets aan de haak te slaan, en dat sinds 4 jaren? dan is dat zeker het geval voor een Van Avermaet, Naesen, Gilbert en Wellens...want die pakken veel poen,en met veel moeite een kermiskoers winnen.
 • Patrick Vanquickelberghe

  1 maand geleden
  Johan Hendrickx Lefèvre mag Cav ook op zijn blote knietjes bedanken dat zijn ploeg zoveel reclame gekregen heeft voor weinig geld. Nu nog komt Cav meer in de kranten dan gelijk welke andere renner van Quick Step. Voor de sponsors is het daar om te doen.
 • Eddy Van De Velde

  1 maand geleden
  Hij heeft mooie kansen gekregen van Lefèvre en heeft zeker niet teleurgesteld maar nu is het tijd om de fiets aan de haak te hangen.
 • Henk Juwet

  1 maand geleden
  Merlier is goede sprinter maar zal de Cav nooit of nooit evenaren