William Junior Lecerf trekt naar het Development Team van Patrick Lefevere.
Volledig scherm
William Junior Lecerf trekt naar het Development Team van Patrick Lefevere. © Geert De Rycke

Lot­to-Soud­al zet belofte Lecerf “per direct” aan de deur nadat hij naar Lefevere trekt: “Nooit zo’n gebrek aan respect meegemaakt”

WielrennenRaar verhaal uit de beloftencategorie. Een dag voor de start van de Ronde van de Toekomst heeft Lotto-Soudal de samenwerking met de 19-jarige William Junior Lecerf per direct stopgezet. Oorzaak: hij trekt volgend jaar naar de opleidingsploeg van Quick.Step.

67 reacties

 • noel Sanders

  1 maand geleden
  Als je speelt met de LOTTO is de kans groot dat je verliest
 • Yves de Maeyer

  1 maand geleden
  Tja,vrienden gaan het nooit worden!!
 • Bernard Deplacie

  1 maand geleden
  Telkens hetzelfde verhaal bij lotto. Ze wachten en wachten en denken dat ze alleen zijn op de wereld. Er moet daar dringend iets veranderen ; korter op de bal, meer dynamiek ; opvolging dag op dag. Hoeveel renners zijn ze zo reeds kwijt ? Fout ligt zeer duidelijk bij de ploegleiding 'het komt allemaal wel goed'. Achteraf dan dat kinderachtig gedoe en zeuren over respect als ze alles maar laten betijen.
 • Nicole Buyck

  1 maand geleden
  Een jongeman wil sporten, groeit door, een team heeft hem onder contract maar… ondanks een deadline etc… wachten ze langer dan de concurrentie om hem binnen het team te houden. Dat heet… Lotto ten voeten uit toch, dat gebeurd daar al sinds jaar en dag, maar als die renner dan eerlijk is… dan gooien we hem eruit want hij heeft geen respect! Triest. De jongeman mag zijn keuze wat mij betreft zelf bepalen en als hij meer graten ziet in een toekomst elders “RESPECT”-eer dat dan, of wees alerter.!
 • Charles Decaluwe

  1 maand geleden
  Terecht. Buiten ermee.