Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lotto ‘bedankt’ zijn monumenten: wielerploeg gaat na dit seizoen verder zonder Sergeant en Frison

WielrennenLotto-Soudal neemt na dit seizoen afscheid van zowel Marc Sergeant (61) als Herman Frison (60). De twee meubelstukken van de ploeg zullen dan einde contract zijn en verdwijnen uit het ploegleidersbestand. Het einde van een tijdperk, want aan monumentenzorg doen ze bij Lotto niet. 

10 reacties

 • H. Anckaert

  1 maand geleden
  Sergeant heeft daar goed zijn zakken gevuld maar er weinig van terecht gebracht!! Iedere keer opnieuwe moesten de renners afwachten, afwachten en nog eens afwachten, om dan op het iend de koers 95% te laat te komen!! Als je dit goeie ploeg directeurs vind dan heb je er nog veel!!
 • philip waem

  1 maand geleden
  het werd tijd voor een nieuwe wind en hopelijk een nieuw tijdperk dat de ploeg een nieuwe drive vind waar hopelijk weer mooie momenten van komen waar de koersliefhebber weer van kan genieten
 • Quiten Vanloo

  1 maand geleden
  Voila, zoals zij vaak met renners hebben gedaan krijgen ze nu lik op stuk, dag en bedankt eh !
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Gewoon 10 jaar te laat. Het enige dat die twee gedaan hebben is elkaar beschermd en ferm hun zakken gevuld.
 • Pieter De Ruyter

  1 maand geleden
  Met een dure vogel als Gilbert worden sommige (vergane) monumenten nochtans goed gesoigneerd.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).