Lof voor alleskunner Van Aert in HLN SPORTCAST: “Wout kan alle klassiekers winnen”

HLN SPORTCASTDeze week ging het in HLN SPORTCAST natuurlijk uitgebreid over Wout van Aert, die in de Amstel Gold Race de kroon op een schitterend voorjaar zette. Van Aert maakte dit seizoen indruk op alle terreinen: in de Tirreno won hij een massasprint tegen Ewan, een tijdrit tegen Ganna en klom hij met de beteren mee op Prati di Tivo. In Gent-Wevelgem versloeg Van Aert flandriens en in de Amstel de lichtgewichten. Het doet Dirk De Wolf één conclusie trekken: “Van Aert kan alle klassiekers winnen, al moet hij wel anders plannen wil hij Luik winnen.”

1 reactie

 • Maurits Buyst

  2 weken geleden
  Zeker de man van het voorjaar uit kijken naar de rond van Frankrijk fantastische Wout
 1. Evenepoel herstelde mentaal vlotter van zware val dan gewone sterveling: “Remco zat snel weer in zijn comfortzone”
  PREMIUM
  5

  Evenepoel herstelde mentaal vlotter van zware val dan gewone sterveling: “Remco zat snel weer in zijn comfortzo­ne”

  Dalen aan duizelingwekkende snelheid. Zweven over grindpaden. Duwen, wringen voor de beste positie in het peloton. Slaat Remco Evenepoel straks in de Giro niet de schrik om het hart na zijn zware crash in Lombardije, vraagt u zich af. Deceuninck-Quick.Step heeft Evenepoel dan ook grondig voorbereid op z'n terugkeer in het peloton. ‘Mental coach’ Michaël Verschaeve geeft een inkijk in de aanpak.
 2. Ook Remco-mania in Italië: “Niemand moet hier verbaasd zijn, als Evenepoel zaterdag in de tijdrit niet ver van de roze trui eindigt”
  PREMIUM
  Giro

  Ook Rem­co-ma­nia in Italië: “Niemand moet hier verbaasd zijn, als Evenepoel zaterdag in de tijdrit niet ver van de roze trui eindigt”

  Vincenzo Nibali is in Italië de grootste. Egan Bernal is favoriet nummer één om de Giro d’Italia te winnen. Maar even hard kijken ze de komende weken in Italië uit naar de werken van Remco Evenepoel. Wij voelden La Gazzetta dello Sport-journalist Ciro Scognamiglio aan de tand: “Zijn talent staat boven alle twijfel. Iedereen is benieuwd wat Evenepoel, na een periode van negen maanden zonder koers, kan doen in de Giro.”
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG