Pascal Ackermann.
Volledig scherm
Pascal Ackermann. © Photo News

Leider Ackermann schrijft derde etappe in Ronde van Guangxi op zijn naam

WielrennenKlassementsleider Pascal Ackermann heeft de derde rit in de Chinese Ronde van Guangxi op zijn naam geschreven. De Duitser van Bora-Hansgrohe was na een tocht van 143 met start en aankomst in Nanning de snelste van het pak, voor Riabushenko en Trentin. Victor Campenaerts probeerde de sprinters in de finale nog te verrassen met een uitval, maar de werelduurrecordhouder kon geen grote kloof slaan.

0 reacties

 1. UCI past na hevig protest regels rond weggooien van drinkbussen aan
  Wielrennen
  5

  UCI past na hevig protest regels rond weggooien van drinkbus­sen aan

  De wereldwielerbond UCI heeft de straffen op het ongecontroleerd weggooien van drinkbussen door renners versoepeld. De aanpassing komt er na protest tegen de uitsluiting van de Zwitserse renner Michael Schär in de Ronde van Vlaanderen. Schär werd onmiddellijk uit koers gehaald nadat hij zijn drinkbus naar toeschouwers had gegooid, die langs de kant van de weg stonden. Dat gebeurde buiten een zogenaamde afvalzone.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal