Lefevere zag wat hij wilde zien in de Provence.
Volledig scherm
PREMIUM
Lefevere zag wat hij wilde zien in de Provence. © Photo News

Lefevere ziet dat The Wolfpack klaar is voor een spetterend seizoen: “Die jonge gasten blijven ons verbazen”

WielrennenHet blitzbezoek aan de Provence volstond. Patrick Lefevere zag wat hij wilde zien. De topconditie van kopman Alaphilippe, de kracht van zijn klassieke voorjaarskern en, als leuk toemaatje, het ontbolsterende klimtalent genaamd Mauri Vansevenant. “‘Sorry dat ik niet meer heb kunnen doen’, was het eerste dat hij zei tegen Julian. Pardon?”

8 reacties

 • Bill Richard

  2 maanden geleden
  Een nieuwe omgeving kan toch veel invloed hebben op de prestaties van een mens, nietwaar? En Patrick zorgt steevast voor de beste nieuwe omgeving die er is. Als die eens zijn kopke gaat neerleggen welk massagraf zal er dan uit de kast vallen?
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Ben benieuwd hoe lang iedereen tevreden gaat blijven in die ploeg. We zullen het zien als Remco terug is. Hoeveel kopmannen kan je hebben ?
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Er is toch maar 1 renner bij jullie Patrick? En nu spreek je eens over de ganse ploeg? Is er iets gaande misschien? Staat je postje op de helling?
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Hou hem in de gaten binnen enkele jaren in de grotere ronden!
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  De Engelstalige commentatoren van Eurosport waren dit weekend vol lof over de manier waarop Lefevere elk jaar opnieuw erin slaagt om succesrijk te zijn als enkele pionnen vertrokken zijn. Zeker omdat de nieuwe jongens dikwijls van mindere ploegen komen.
 1. De Gorilla stopt ermee: carrièreoverzicht van André Greipel, man met de meeste zeges in het peloton
  Wielrennen

  De Gorilla stopt ermee: carrière­over­zicht van André Greipel, man met de meeste zeges in het peloton

  André Greipel stopt eind volgend seizoen met koersen. Dat vertelde hij in een documentaire over zichzelf, ‘Der Tanz des Gorilla’. De 38-jarige Duitse sprinter heeft tot nu toe maar liefst 156 zeges geboekt in zijn carrière. In het actieve peloton doet niemand beter. Daarmee houdt hij onder andere Mark Cavendish, Alejandro Valverde en Peter Sagan achter zich. Hoe goed was De Gorilla en kan hij zijn loopbaan nog in stijl afsluiten?
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne