Lefevere zag wat hij wilde zien in de Provence.
Volledig scherm
PREMIUM
Lefevere zag wat hij wilde zien in de Provence. © Photo News

Lefevere ziet dat The Wolfpack klaar is voor een spetterend seizoen: “Die jonge gasten blijven ons verbazen”

WielrennenHet blitzbezoek aan de Provence volstond. Patrick Lefevere zag wat hij wilde zien. De topconditie van kopman Alaphilippe, de kracht van zijn klassieke voorjaarskern en, als leuk toemaatje, het ontbolsterende klimtalent genaamd Mauri Vansevenant. “‘Sorry dat ik niet meer heb kunnen doen’, was het eerste dat hij zei tegen Julian. Pardon?”

8 reacties

  • Bill Richard

    2 maanden geleden
    Een nieuwe omgeving kan toch veel invloed hebben op de prestaties van een mens, nietwaar? En Patrick zorgt steevast voor de beste nieuwe omgeving die er is. Als die eens zijn kopke gaat neerleggen welk massagraf zal er dan uit de kast vallen?
  • Liliane Wuyts

    2 maanden geleden
    Ben benieuwd hoe lang iedereen tevreden gaat blijven in die ploeg. We zullen het zien als Remco terug is. Hoeveel kopmannen kan je hebben ?
  • Rik Bogaert

    2 maanden geleden
    Er is toch maar 1 renner bij jullie Patrick? En nu spreek je eens over de ganse ploeg? Is er iets gaande misschien? Staat je postje op de helling?
  • Louis Meeus

    2 maanden geleden
    Hou hem in de gaten binnen enkele jaren in de grotere ronden!
  • Patrick Vandeputte

    2 maanden geleden
    De Engelstalige commentatoren van Eurosport waren dit weekend vol lof over de manier waarop Lefevere elk jaar opnieuw erin slaagt om succesrijk te zijn als enkele pionnen vertrokken zijn. Zeker omdat de nieuwe jongens dikwijls van mindere ploegen komen.
  1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

    Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

    Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
  2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

    Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
  1. Philipsen na tweede zege in Turkije: "Nog veel te bewijzen in de sprint, maar ben op goede weg"
    Play
    Wielrennen

    Philipsen na tweede zege in Turkije: "Nog veel te bewijzen in de sprint, maar ben op goede weg"

  2. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
    Play
    PREMIUM
    Wielrennen

    EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

    6 april