Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Lefevere vreest dat Evenepoel zijn beste niveau niet meer haalt in 2021: “Remco zou zich beter een keer goed zat drinken”

WielrennenZijn voorbereiding ging uitstekend, en zijn ambitie was groot, maar de wedstrijd draaide uit op een grote ontgoocheling. Twee maanden gewerkt voor niks. Wat loopt er mis bij Remco Evenepoel (21)? Patrick Lefevere legt uit.

111 reacties

 • Guido Verbist

  2 maanden geleden
  Hij groeit nog en wordt een grote. Ronde van Denemarken winnen tijdens een mindere moment. Wie kan dat voorleggen? Hij zal tonen wat hij waart is.
 • marc verschaeren

  2 maanden geleden
  Als wint heb je vrienden , als je wint ben je nooit meer alleen ! . Het liedje klopt als een zwerende vinger ! .
 • Eddy vandeweyer

  2 maanden geleden
  Vrees er een beetje voor dat hij zijn wonderjaren heeft opgebruikt.
 • Peter John Vermeersch

  3 maanden geleden
  Ik hoop dat Remco zijn topniveau terug vindt van voor zijn val. Die jongen heeft echt wel zijn kwaliteiten Ik vind hem niet overroepen. Hij is gevallen Hard meters diep gevallen.
 • josé delie

  3 maanden geleden
  En toch zie ik hem een goede tijdrit rijden !!!
 1. Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”
  Play
  Exclusieve docu
  13

  Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

  Gisteravond was de documentaire ‘Ik ben Remco’ te zien op VTM en VTM GO. Daarin zag u onder meer hoe Deceuninck-Quick.Step-manager Patrick Lefevere een bezoek brengt aan het muurtje waarover Remco Evenepoel viel tijdens de Ronde van Lombardije vorig jaar. “Ten eerste mag Remco blij zijn dat hij nog leeft”, zegt Lefevere. “En ten tweede mag hij blij zijn dat hij er niks aan overgehouden heeft - voor hetzelfde geld was hij verlamd.” Na de val van Evenepoel was het voor iedereen bang afwachten. “Eigenlijk wil je het niet zien, maar tegelijkertijd wil je ook zo snel mogelijk een beeld. De camera bleef er lang bij. Daar kwam kritiek op, mensen vonden het sensatie zoeken. Maar ik vond het goed omdat we zo zagen dat hij bewoog. Na de val zijn we in één ruk naar het ziekenhuis van Como gereden. We waren er net op tijd om hem uit de ambulance te zien komen. Remco was natuurlijk heel erg aan het wenen, zoals iedereen daar. En het eerste wat hij zei tegen mij was ‘sorry’ (lacht).”