Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Lefevere vreest dat Evenepoel zijn beste niveau niet meer haalt in 2021: “Remco zou zich beter een keer goed zat drinken”

WielrennenZijn voorbereiding ging uitstekend, en zijn ambitie was groot, maar de wedstrijd draaide uit op een grote ontgoocheling. Twee maanden gewerkt voor niks. Wat loopt er mis bij Remco Evenepoel (21)? Patrick Lefevere legt uit.

111 reacties

 • Guido Verbist

  1 maand geleden
  Hij groeit nog en wordt een grote. Ronde van Denemarken winnen tijdens een mindere moment. Wie kan dat voorleggen? Hij zal tonen wat hij waart is.
 • marc verschaeren

  1 maand geleden
  Als wint heb je vrienden , als je wint ben je nooit meer alleen ! . Het liedje klopt als een zwerende vinger ! .
 • Eddy Vandeweyer

  1 maand geleden
  Vrees er een beetje voor dat hij zijn wonderjaren heeft opgebruikt.
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat Remco zijn topniveau terug vindt van voor zijn val. Die jongen heeft echt wel zijn kwaliteiten Ik vind hem niet overroepen. Hij is gevallen Hard meters diep gevallen.
 • josé delie

  2 maanden geleden
  En toch zie ik hem een goede tijdrit rijden !!!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).