Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Lefevere vreest dat Evenepoel zijn beste niveau niet meer haalt in 2021: “Remco zou zich beter een keer goed zat drinken”

WielrennenZijn voorbereiding ging uitstekend, en zijn ambitie was groot, maar de wedstrijd draaide uit op een grote ontgoocheling. Twee maanden gewerkt voor niks. Wat loopt er mis bij Remco Evenepoel (21)? Patrick Lefevere legt uit.

111 reacties

 • Guido Verbist

  1 jaar geleden
  Hij groeit nog en wordt een grote. Ronde van Denemarken winnen tijdens een mindere moment. Wie kan dat voorleggen? Hij zal tonen wat hij waart is.
 • marc verschaeren

  1 jaar geleden
  Als wint heb je vrienden , als je wint ben je nooit meer alleen ! . Het liedje klopt als een zwerende vinger ! .
 • Eddy vandeweyer

  1 jaar geleden
  Vrees er een beetje voor dat hij zijn wonderjaren heeft opgebruikt.
 • Peter John Vermeersch

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat Remco zijn topniveau terug vindt van voor zijn val. Die jongen heeft echt wel zijn kwaliteiten Ik vind hem niet overroepen. Hij is gevallen Hard meters diep gevallen.
 • Jose Delie

  1 jaar geleden
  En toch zie ik hem een goede tijdrit rijden !!!
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.