EPA
Volledig scherm
© EPA

Lefevere stelt blessure Bennett in vraag: “Het is erg dat een vent van dertig jaar de waarheid niet durft zeggen”

WielrennenNa drie jaar keert Mark Cavendish terug naar de Tour de France. Cavendish neemt de plaats in van de Ier Sam Bennett, die zich op training blesseerde aan de knie, maar die daar vooral zeer gebrekkig over heeft gecommuniceerd met zijn ploeg. Dat word Bennett erg kwalijk genomen door Patrick Lefevere. “Dit is geen verhaal met een ‘happy ending’.”

31 reacties

 • Peter John Vermeersch

  1 maand geleden
  Ik zie Cav nog ritten winnen in de Tdf. Het zou mooi zijn. En dhr. Bennett? Zoals zovelen die Lefevere hebben verlaten voor het grote geld, hebben het geld, maar niet meer de resultaten.
 • jean witse

  1 maand geleden
  Bij Ineos hebben ze de juiste vitamienen die hem toelaten de Tour te winnen. Wiggings , Froome , Porte allemaal voor hun dertigste koersen als platte vijgen en na hun dertigste plots de kasseien uit de grond rijden. En nu kan plots Froome de wielertouristen niet meer volgen. Sam Bennett krijgt volgend jaar een speciaal vermageringsdieet opgelegd en een raket in zijn gat en ge gaat hem zien vliegen over de bergen...
 • Marcel Bontinck

  1 maand geleden
  @Rudy Van der Eecken,Lefevre heeft Van Aert een kontrakt aangeboden indien hij vrij was.Dit was volgens de rechtbank niet het geval.Van de Poel wil gewoon nergens anders heen.
 • Patrick Vandeputte

  1 maand geleden
  Blijkbaar zijn er al veel vergeten dat Bennett ook bij Bora met veel discussies weggegaan is. Dat kan een keer gebeuren maar als dat een paar keer gebeurd, aan wie ligt het dan meestal? Die ene zelfde persoon en niet de verschillende personen bij diverse ploegen.
 • Marc Fonteyn

  1 maand geleden
  Zegt misschien meer over Lefevre dan over deze renner. En de renner tekende ook niet bij. Zal ook hoog zitten bij de baas die steeds alles het beste weet.
 1. Straffe kost: wonderboy Pidcock verovert solo goud in het mountainbike, Van der Poel naar ziekenhuis na zware val
  Play
  Olympische Spelen
  107

  Straffe kost: wonderboy Pidcock verovert solo goud in het mountainbi­ke, Van der Poel naar ziekenhuis na zware val

  Een wonderdag voor de ene, een rampdag voor de andere. Een straffe Tom Pidcock veroverde twee maanden na zijn sleutelbeenbreuk goud in het mountainbike op de Olympische Spelen. De 21-jarige Brit voerde halfweg het tempo op en kwam solo over de meet. De olympische droom van Mathieu van der Poel spatte al snel uit elkaar. De topfavoriet viel hard en stapte nog voor het einde mankend van de fiets. Onze landgenoot Jens Schuermans werd 18de.