EPA
Volledig scherm
© EPA

Lefevere stelt blessure Bennett in vraag: “Het is erg dat een vent van dertig jaar de waarheid niet durft zeggen”

WielrennenNa drie jaar keert Mark Cavendish terug naar de Tour de France. Cavendish neemt de plaats in van de Ier Sam Bennett, die zich op training blesseerde aan de knie, maar die daar vooral zeer gebrekkig over heeft gecommuniceerd met zijn ploeg. Dat word Bennett erg kwalijk genomen door Patrick Lefevere. “Dit is geen verhaal met een ‘happy ending’.”

31 reacties

 • Peter John Vermeersch

  1 jaar geleden
  Ik zie Cav nog ritten winnen in de Tdf. Het zou mooi zijn. En dhr. Bennett? Zoals zovelen die Lefevere hebben verlaten voor het grote geld, hebben het geld, maar niet meer de resultaten.
 • Jan Gijsen

  1 jaar geleden
  Bij Ineos hebben ze de juiste vitamienen die hem toelaten de Tour te winnen. Wiggings , Froome , Porte allemaal voor hun dertigste koersen als platte vijgen en na hun dertigste plots de kasseien uit de grond rijden. En nu kan plots Froome de wielertouristen niet meer volgen. Sam Bennett krijgt volgend jaar een speciaal vermageringsdieet opgelegd en een raket in zijn gat en ge gaat hem zien vliegen over de bergen...
 • Marcel Bontinck

  1 jaar geleden
  @Rudy Van der Eecken,Lefevre heeft Van Aert een kontrakt aangeboden indien hij vrij was.Dit was volgens de rechtbank niet het geval.Van de Poel wil gewoon nergens anders heen.
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Blijkbaar zijn er al veel vergeten dat Bennett ook bij Bora met veel discussies weggegaan is. Dat kan een keer gebeuren maar als dat een paar keer gebeurd, aan wie ligt het dan meestal? Die ene zelfde persoon en niet de verschillende personen bij diverse ploegen.
 • Marc Fonteyn

  1 jaar geleden
  Zegt misschien meer over Lefevre dan over deze renner. En de renner tekende ook niet bij. Zal ook hoog zitten bij de baas die steeds alles het beste weet.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. “De bic doet het niet”: ereburger Evenepoel krijgt lachers op de hand omdat balpen niet werkt bij ondertekening Gulden Boek
  Play
  Wielrennen
  6

  “De bic doet het niet”: ereburger Evenepoel krijgt lachers op de hand omdat balpen niet werkt bij onderteke­ning Gulden Boek

  Geestig moment: dan word je ereburger en mag je op het podium het Gulden Boek tekenen maar dan doet de bic het niet. Het overkwam Remco Evenepoel vandaag op het podium aan de parking van Cultuurcentrum Westrand, waar hij gehuldigd werd als ereburger. Met een nieuwe bic lukte het uiteindelijk wel, waarna de ceremonie verder ging. Evenepoel wordt straks nog gehuldigd op de Grote Markt in Brussel.