Patrick Lefevere maakte vandaag bekend dat Quick.Step.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere maakte vandaag bekend dat Quick.Step. © Photo News

Lefevere speelt hoog spel: Quick.Step weer enige hoofdsponsor, maar budgetverhoging blijft uit

WielrennenDeceuninck, de West-Vlaamse fabrikant van raamprofielen, zet na drie jaar de sponsoring van de wielerploeg van Patrick Lefevere stop. Deceuninck gaat niet mee in de verhoging van het sponsoringbudget, die door manager Patrick Lefevere wordt gevraagd. Heeft de manager een probleem? Zelf ziet hij dat anders.

1 reactie

 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Lefevre heeft zelf zijn zakken al met miljoenen euro's gevuld met die grote sponsors zoals Quick Step. Dat ze dat nog niet door hebben bij Quick Step begrijp ik nog niet , en ze blijven maar geld schieten in Lefevre zijn zakken . Ondertussen is die zakken vuller Lefevre al euro multi miljonair . Daarvoor dat Lefevre manager blijft .
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Evenepoel passeert met regenboog-cabrio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel
  Play
  Wielrennen
  4

  Evenepoel passeert met regenboog-ca­brio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel

  Remco Evenepoel wordt vandaag in Dilbeek en Brussel gevierd als wereldkampioen wielrennen en winnaar van de Vuelta. Evenepoel trekt in een gepersonaliseerde BMW-cabrio van Quick.Step-Alpha Vinyl-sponsor Lemmens-Le Couter naar de Grote Markt. Vanochtend kwam hij aan het Cultureel Centrum in Dilbeek al toe met de zwarte wagen. Op de carrosserie twee regenboogstrepen en verwijzingen naar zijn wereldkampioenentrui en rode leiderstrui in de Vuelta. In de namiddag passeerde hij aan het Lotto Park waar hij een open doekje kreeg van de Anderlecht-fans.