Sam Bennett.
Volledig scherm
Sam Bennett. © BELGA

Lefevere heeft nog steeds niets van Bennett gehoord: “Ik ga ervan uit dat hij zelf een keer naar de baas belt”

WielrennenDe lucht tussen Patrick Lefevere en Sam Bennett raakt niet uitgeklaard. Tot gisteren had Lefevere nog niets van Bennett gehoord, nadat die op het laatste moment uit de selectie voor de Tour de France is gezet. “Ik heb van hem nog altijd geen deftige uitleg gekregen. Ook niet nadat ik hem zelf een bericht heb gestuurd.”

10 reacties

 • piet goethals

  1 jaar geleden
  I love Patrick, die niet met zich laat sollen. No matter hoe goed ze wel zijn, de baas is nog altijd de baas. En Patrick heeft al bewezen dat hij zijn job kan, Bennett van zijn kant bewijst het tegenovergestelde: dat hij niet om kan met hierarchie in de ploeg en dat hij denkt dat hij de grote baas is. Niet dus. Er is een verschil tussen denken en zijn.
 • Dimitri Craeynest

  1 jaar geleden
  Respect voor patje
 • Koen Wauters

  1 jaar geleden
  Als Bennet het zo speelt dan heb je groot dat je hard terug speelt
 • Peter John Vermeersch

  1 jaar geleden
  Dhr. P. Lefevere heeft gelijk. Nog maar eens. Hoeveel zijn Bennet al voor gegaan? Om poen te scheppen... en na een jaar van dik geld, grote miserie om dat ze niet meer aan de bak komen?
 • André Van Elslande

  1 jaar geleden
  Waar is het respect voor den baas Lefevere gebleven ?
 1. Waarom organisatoren veel (geld) overhebben voor Van Aert en Van der Poel: “Met of zonder, dat scheelt al gauw vijfduizend toeschouwers”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  2

  Waarom organisato­ren veel (geld) overhebben voor Van Aert en Van der Poel: “Met of zonder, dat scheelt al gauw vijfdui­zend toeschou­wers”

  Maasmechelen: 10.000 toeschouwers. Koppenberg: 15.000. Namen: 17.200. Na twee coronawinters is het veldrijden weer een ouderwetse publiekslokker. En dan doen de grote namen nog niet mee. En tóch wil elke organisator straks Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock aan de start. Alleen: they don’t come cheap. Hoeveel moet je hen betalen? En wanneer verdienen ze zichzelf terug? “Ik kondigde op maandagavond aan dat Van der Poel aan de start staat en op dinsdagavond hadden we al zoveel tickets meer verkocht, dat zijn startprijs gecoverd was.”
 2. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.