Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lefevere bevestigt gesprekken met manager Sagan: “Sommigen zeggen dat zijn carrière op haar einde loopt. Ik geloof dat niet”

WielrennenRijdt Peter Sagan volgend jaar voor de ploeg van Patrick Lefevere? De Belgische ploegleider zegt niet ja en hij zegt niet neen. Of toch. Ja, want hij heeft met de manager van Peter Sagan over een mogelijke transfer gesproken. Maar neen, want Lefevere heeft geen zin in een team binnen zijn team. En tenslotte: waar vindt hij het geld om Peter Sagan te betalen?

10 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  2 jaar geleden
  Investeer beter in een paar goede klimmers want die zal Remco Evenepoel maar al te goed nodig hebben als hij de grote rondes gaat rijden!
 • Rony Lagace

  2 jaar geleden
  Is op het einde van zijn carrière, investeert verder in onze goede jeugd moet maar een op tien worden als Remco en we kunnen weer een poosje voort
 • Marc Van Leeuwen

  2 jaar geleden
  Onze goeie Belgische renners die helper spelen, moeten dat al doen voor Alaphilippe en dan ook nog voor Sagan?! Blijft dan nog alleen Remco. Er zijn toch genoeg jonge Belgische beloften nog die hij kan opnemen i/d ploeg. Liever dat, dan rijden voor een Fransman en Sagan! Trouwens Sagan kan niet winnen tegen WVA en VDP! (en heeft een irritante stem) Nee, bedankt Lefevre, doe dat zeker nooit aub!
 • Jan Jansens

  2 jaar geleden
  Je betaald toch vooral voor zijn palmares want hij heeft de laatste 2 jaar niet veel meer gewonnen.
 • Lino De Houwer

  2 jaar geleden
  @Miek Dirickx, hier en daar een klassieker en enkele ritten in grote rondes? Sinds 2012 heeft zijn ploeg de meeste overwinningen behaald en staan dit jaar weer op kop. Dus iemand dat ooit één grote ronde heeft gewonnen en voor de rest niets is een betere manager?
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  25

  “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

  Een spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”