Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lefevere bevestigt gesprekken met manager Sagan: “Sommigen zeggen dat zijn carrière op haar einde loopt. Ik geloof dat niet”

WielrennenRijdt Peter Sagan volgend jaar voor de ploeg van Patrick Lefevere? De Belgische ploegleider zegt niet ja en hij zegt niet neen. Of toch. Ja, want hij heeft met de manager van Peter Sagan over een mogelijke transfer gesproken. Maar neen, want Lefevere heeft geen zin in een team binnen zijn team. En tenslotte: waar vindt hij het geld om Peter Sagan te betalen?

10 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  5 maanden geleden
  Investeer beter in een paar goede klimmers want die zal Remco Evenepoel maar al te goed nodig hebben als hij de grote rondes gaat rijden!
 • Rony Lagace

  5 maanden geleden
  Is op het einde van zijn carrière, investeert verder in onze goede jeugd moet maar een op tien worden als Remco en we kunnen weer een poosje voort
 • Marc Van Leeuwen

  5 maanden geleden
  Onze goeie Belgische renners die helper spelen, moeten dat al doen voor Alaphilippe en dan ook nog voor Sagan?! Blijft dan nog alleen Remco. Er zijn toch genoeg jonge Belgische beloften nog die hij kan opnemen i/d ploeg. Liever dat, dan rijden voor een Fransman en Sagan! Trouwens Sagan kan niet winnen tegen WVA en VDP! (en heeft een irritante stem) Nee, bedankt Lefevre, doe dat zeker nooit aub!
 • Jan Jansens

  5 maanden geleden
  Je betaald toch vooral voor zijn palmares want hij heeft de laatste 2 jaar niet veel meer gewonnen.
 • Lino De Houwer

  5 maanden geleden
  @Miek Dirickx, hier en daar een klassieker en enkele ritten in grote rondes? Sinds 2012 heeft zijn ploeg de meeste overwinningen behaald en staan dit jaar weer op kop. Dus iemand dat ooit één grote ronde heeft gewonnen en voor de rest niets is een betere manager?