Jan De Meuleneir / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photonews

Lampaert rijdt BK tijdrijden in zijn achtertuin: “Remco het zo lastig mogelijk maken”

BK tijdrijdenHet BK tijdrijden? Dat wordt, bij afwezigheid van Wout van Aert, een kluif voor Remco Evenepoel. Toch? Mmm. Yves Lampaert (30), gastheer in ‘zijn’ Ingelmunster, denkt er graag anders over. Because nothing runs like a deere. John Deere.

2 reacties

 • Gust Melaerts

  1 maand geleden
  Alles geven Lampy !!
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  Om het even wie Belgisch kampioen zal worden, het zal vrijwel zeker iemand van Deceuninck-Quick.Step zijn. Of Lampaert of Evenepoel. Zodoende, twee renners Wolfpack op het podium, op 1 en 2.
 1. Van Aert en Evenepoel konden in Tokio rekenen op trouwe Japanse fans: “Hij is heel sterk, knap en groot!”
  Play
  OLYMPISCHE SPELEN
  3

  Van Aert en Evenepoel konden in Tokio rekenen op trouwe Japanse fans: “Hij is heel sterk, knap en groot!”

  Buitenlandse supporters zijn niet toegelaten op de Olympische Spelen, maar toch konden Wout van Aert en Remco Evenepoel in Tokio rekenen op enkele trouwe fans. Drie Japanse supporters zaten tijdens de tijdrit van vandaag op de tribunes aan de finish, piekfijn uitgedost in shirt van Jumbo-Visma, pet van Deceuninck-Quick.Step en/of een zelfgemaakte vlag met aanmoedigende woorden op.
 2. Evenepoel eerlijk na olympische tijdrit: “Zou Wout en Yves selecteren voor WK tijdrijden”
  Play
  Olympische Spelen
  29

  Evenepoel eerlijk na olympische tijdrit: “Zou Wout en Yves selecteren voor WK tijdrijden”

  Remco Evenepoel (21) heeft geen knalprestatie kunnen neerzetten in de olympische tijdrit. Evenepoel finishte als negende, op meer dan 2 minuten van de ongenaakbare Primoz Roglic. “Het is duidelijk dat ik nog veel werk heb richting komend seizoen”, aldus een eerlijke Evenepoel, die Wout van Aert en Yves Lampaert naar voren schuift als tijdrijders op het WK in september.