Yves Lampaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Yves Lampaert. © Deceuninck-Quick.Step/Wout Beel

Lampaert (30) is jarig, maar feest niet nu Roubaix is uitgesteld: “Het moet precies altijd misgaan bij mij”

WielrennenHoera, Yves Lampaert is vandaag jarig. Hij wordt 30 jaar. Maar vergeet dat feestje: corona laat het niet toe, en zelf is hij niet in de stemming. De Ronde ligt hem nog op de maag, en het uitstel van Roubaix laat hem op zijn honger.

5 reacties

 • Walter De Vuyst

  4 weken geleden
  Quick Step doet het uitstekend maar daar zorgde vooral het buitenlands legioen voor door talrijke zeges . En dat is zeker niet de verdienste van Lefevere of de West -Vlaamse melkeriebrigade die maar al te graag in de kijker willen lopen maar er in de wedstrijden weinig of niets van terecht brachten . We kunnen voor de toekomst alleen maar hopen op een klassebak als Evenepoel.
 • Ronny Popelier

  4 weken geleden
  Proficiat Yves, dit zijn de sterkste jaren nu. In oktober de helle klassieker, de kassei winnen Yves. Kijk maar uit voor mooie vitrinekast voor deze kassei en wie weet de allermooiste overwinning in je al mooie carrier bij Deceuninck Quick Step. Het zal je echt gegund worden, en dit door vele wieler liefhebbers. Ga ervoor Yves. Wij duimen.
 • Ledoux Ruddy

  1 maand geleden
  De aanhouder wint altijd ! proficiat voor de jarige
 • Julien Van Speybroeck

  1 maand geleden
  Ik ben superfan ooit komt die topklassieker
 • Rik Bogaert

  1 maand geleden
  Geen excuses Yves! Ge gaat wat harder moeten leren trappen. Uw hoogtepunt is straks voorbij!
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56