Volledig scherm
© Photo News

Lambrecht (6de): “Wat Mathieu doet is meer dan fenomenaal, ik kijk er met open mond naar”

WielrennenNiet Tim Wellens of Jelle Vanendert, maar wel Bjorg Lambrecht was op zijn 22ste de beste Belg in de Amstel Gold Race. Onze landgenoot kwam als zesde binnen, maar had vooral ontzag voor winnaar Mathieu van der Poel. Ook Gianni Vermeersch spaarde de lof voor zijn ploegmaat niet na de wedstrijd.

13 reacties

 • Lydie Dusong

  2 jaar geleden
  Merckx evenaren? Er zijn dingen die VDP kan die Merckx zelfs niet kon , heb hem ooit bezig gezien in de cross in Niel gewoon een ramp om op en af de fiets te springen!!! Super gedaan Mathieu ,, petje af
 • herman de genst

  2 jaar geleden
  Ho Jef VDP is een formidabel renner maar Merckx evenaren ? dat is nog wel wat vroeg , pak even het Palmares van Eddy en dan zal je mij wel begrijpen .
 • eric maier

  2 jaar geleden
  Lambrecht deed het ook uitstekend, Amper 2e jaarsprof en amper 22 jaar pas geworden op 4 april, met al erg mooie uitslagen in vooral rittenkoersen. In deze Amstel had men hem daar nog niet verwacht, Knap en een beetje onze hoop voor het rondewerk - groot en / of klein, het is en blijft altijd veel lastiger dan een 1 dags wedstrijd.
 • daniel surinx

  2 jaar geleden
  als vanderpoel zich toelegt op zwaardere langere beklimmingen,en ge geeft hem een ploeg gelijk sky rondom hem,dan zijn er mogelijkheden,de tour winnen is een speciale voorbereiding,en dan moet ge keuzes maken,wat ge rijdt in het sezoen naar aanloop tour,is niet gezegd dat hij dit wil,want dan moet ge veel schrappen in het programma
 • Meert Dominique

  2 jaar geleden
  Vanaf nu zal het allen tegen VDP zijn, zoals vroeger Sagan en Boonen. Enfin vanaf volgend jaar, nu is het tijd voor MB. VDP wil in 2020 Olympisch kampioen worden op de lange crossen.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari