Remco Evenepoel maakt in de Giro zijn debuut in een grote ronde.
Volledig scherm
Remco Evenepoel maakt in de Giro zijn debuut in een grote ronde. © Getty Images

Laatste uren om kans te maken op 5.000 euro: speel mee met de Gouden Giro en win talloze prijzen

De klassiekers zijn helemaal verteerd, tijd voor de eerste grote ronde van het seizoen. In de Ronde van Italië zien we Remco Evenepoel eindelijk weer in competitie. En met de Gouden Giro kan jij bewijzen dat je de ideale ploegleider bent en 5.000 euro cash winnen. Je ploeg inschrijven kan tot deze namiddag om 14 uur.

 1. LIVE. Rickaert mee in kopgroep van zes, Evenepoel laat ploeg controleren
  Wielrennen

  LIVE. Rickaert mee in kopgroep van zes, Evenepoel laat ploeg controle­ren

  Vandaag staat de vierde rit in de Baloise Belgium Tour op het programma. De renners krijgen in totaal zeven gecategoriseerde hellingen te verwerken met als meest ronkende naam de Muur van Hoei. In de twee plaatselijke rondes zullen twee lastige hellingen, de Côte d’Odeigne en Le Kimones, als scherprechter dienen. Kan Evenepoel opnieuw indruk maken en zo verder uitlopen in het klassement? Volg alle actie hier LIVE.
 2. Jasper Philipsen verlaat Baloise Belgium Tour met gehavende knie
  Wielrennen

  Jasper Philipsen verlaat Baloise Belgium Tour met gehavende knie

  Jasper Philipsen verschijnt vandaag niet aan de start van de vierde etappe van de Baloise Belgium Tour. De Limburger kwam in de derde etappe op zowat 13 kilometer van de finish samen met Kristian Sbaragli zwaar ten val. De Italiaan kon snel zijn weg verder zetten, Philipsen niet. Die bleef een tijdlang zitten en kreeg een verband om de gehavende rechterknie. De sprinter van Alpecin-Fenix bolde 11:19 later dan winnaar Caleb Ewan alleen over de finish.