Remco Evenepoel maakt in de Giro zijn debuut in een grote ronde.
Volledig scherm
Remco Evenepoel maakt in de Giro zijn debuut in een grote ronde. © Getty Images

Laatste uren om kans te maken op 5.000 euro: speel mee met de Gouden Giro en win talloze prijzen

De klassiekers zijn helemaal verteerd, tijd voor de eerste grote ronde van het seizoen. In de Ronde van Italië zien we Remco Evenepoel eindelijk weer in competitie. En met de Gouden Giro kan jij bewijzen dat je de ideale ploegleider bent en 5.000 euro cash winnen. Je ploeg inschrijven kan tot deze namiddag om 14 uur.

 1. Giro Di Remco #8. “Het is duidelijk: Evenepoel is nu de kopman. En de nieuwe rol van Almeida kan het Remco enkel makkelijker maken”
  Giro Di Remco
  6

  Giro Di Remco #8. “Het is duidelijk: Evenepoel is nu de kopman. En de nieuwe rol van Almeida kan het Remco enkel makkelij­ker maken”

  João Almeida kreeg gisteren een klap van jewelste. Dus komt Remco Evenepoel nóg meer op de voorgrond bij Deceuninck-Quick.Step. Een nieuwe aflevering van ‘Giro Di Remco’ zoomt in op de situatie bij The Wolfpack. “Het is duidelijk: Remco is nu de kopman”, zegt Maxim Goethals, onze man in Italië. “Die duidelijkheid over de rolverdeling kan een positief effect hebben in de kopjes. En Evenepoel bulkt van het talent, hij verdient die status nu eenmaal.”
 2. Giro Di Remco #4. “Voor Evenepoel wordt het zaak om gevoel in het peloton terug te krijgen”
  Play
  Giro
  2

  Giro Di Remco #4. “Voor Evenepoel wordt het zaak om gevoel in het peloton terug te krijgen”

  Hoe heeft Remco Evenepoel zijn debuut in de Ronde van Italië verteerd? En hoe liggen de kaarten voor de eerste etappe in lijn van vandaag? Kan Tim Merlier zich mengen in wat wellicht de eerste massasprint wordt? Jonas Decleer blikt in de vierde aflevering van ‘Giro Di Remco’ nog een keer terug op de tijdrit van gisteren en kijkt met Maxim Goethals, onze man in de Giro, vooruit naar de rit van vandaag.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans