.
Volledig scherm
. © Eurosport

Küng komt (dankzij stootkussen) met schrik vrij na spectaculaire val in Ronde van Romandië

WielrennenValpartijen troef in de derde etappe van de Ronde van Romandië. Ook Stefan Küng ging onderuit op het natte wegdek. De Zwitserse kampioen van Groupama-FDJ reed met de Belg Kobe Goossens aan de leiding, tot hij een spectaculaire schuiver van meerdere meters op het asfalt maakte. Uiteindelijk knalde hij tegen een stootkussen, waarna hij de etappe nog kon uitrijden. Dit had veel erger kunnen aflopen. 

2 reacties

 • john vrijdags

  1 jaar geleden
  Zodra hij de witte lijn raakt ligt hij er. Fantastisch geplaatst stootkussen, als dat er niet was had hij beide knieen gebroken. Daar moet men in elke koers van leren.
 • leo hoes

  1 jaar geleden
  Nat en dan op de witte lijn, als beroeps zou je dat toch moeten weten. Al goed dat het niet erger is.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.