Volledig scherm
© Photo News

Korte poos thuis deed deugd voor Van Aert voor vertrek richting eerste WK: “Mee naar gynaecoloog gegaan, dat verzet de gedachten”

WielrennenEn of twee daagjes thuis deugd deden voor Wout van Aert na zijn Tour. Maar woensdag vertrok de Belgische kopman vanop Zaventem alweer richting WK. In zijn bloedvorm pakt hij het helse tempo met de glimlach: “Ik heb mijn Tourkoffer wel niet volledig geleegd om tijd te sparen.”

  1. Tom Boonen fileert de Ronde van Vlaanderen in onze ‘In het Wiel-webcast’: “Dit was een afrekening van 10, 15 jaar tegen elkaar koersen”
    Play
    Wielrennen

    Tom Boonen fileert de Ronde van Vlaanderen in onze ‘In het Wiel-web­cast’: “Dit was een afrekening van 10, 15 jaar tegen elkaar koersen”

    Mathieu van der Poel won zondag met enkele centimeters verschil de Ronde van Vlaanderen editie 2020 van Wout van Aert. Dat allemaal na een zenuwslopende finale - waaruit wereldkampioen Julian Alaphilippe ongelukkig wegviel - die bol stond van de symboliek. “Ze moeten elkaar een bedankingsbrief met een doos pralines of een bak bier sturen”, aldus onze analist Tom Boonen in de ‘In Het Wiel-webcast’. Ook Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics, geeft zijn mening daags na Vlaanderens Mooiste.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement