BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Komt de Strade Bianche dit jaar te vroeg? Van Aert heeft nog werk: “Wout moet nog twee kilo afvallen om te kunnen winnen”

WielrennenTop zijn vanaf Milaan-Sanremo tot Parijs-Roubaix. Dat is het plan van Wout van Aert dit voorjaar. Maar om die topvorm te bereiken, heeft Van Aert nog wel wat werk voor de boeg, vertelt z'n coach Marc Lamberts. “Het niveau van Wout is goed. Maar het moet beter.” 

22 reacties

 • Rudi Pieters

  8 maanden geleden
  We moeten allemaal onze renners aanmoedigen IPV af te breken hop hop Wout ga er voor
 • adri zuiderwijk

  8 maanden geleden
  De echte klimmer herken je aan zijn buik, die heeft er geen maar lange duurtrainingen met een minimum aan voedsel doet overmatig gewicht snel afnemen, gewoon goed en gevarieerd eten daarna, kg per week is heel goed mogelijk maar staar je niet blind want veel bergop doet de bovenbenen toenemen en een coach zou dat moeten weten.
 • Dirk De Meester

  8 maanden geleden
  Wout zal goed zijn. Maar ze zullen hem niet laten rijden. Wolfpack gaan hem de das om doen en MVDP laten ze begaan. Belgen rijden vaak tegen mekaar.
 • Walter De Vuyst

  8 maanden geleden
  @ Marc Van Neerveldt , Van Aert vreest niemand , een jaar geleden degradeerde hij VDP in de Strade Bianche en zette dat 'supertalent' op 20 minuten .
 • Ronald NAETS

  8 maanden geleden
  Gelukkig hoeven we ons dit seizoen niet zenuwachtig te maken omtrent de uitslagen van de wielerwedstrijden. Profeet, Messias, helderziende, topspecialist en betweter Rudy heeft het volledige walhalla in pacht over het moderne wielrennen. Beste supporters als u vragen heeft, slechts één naam : Rudy Chalmet !
 1. Zondagskind Pogacar nodigt bovenop het parcours ook de concurrentie uit: “Het is lastig, dat vind ik wel leuk”
  Play
  Tour de France

  Zondags­kind Pogacar nodigt bovenop het parcours ook de concurren­tie uit: “Het is lastig, dat vind ik wel leuk”

  De Slovenen zijn enthousiast. Tadej Pogacar (23) en Primoz Roglic (31) kunnen de Tour van volgend jaar best wel pruimen. Er is vanalles wat: een korte tijdrit, een lange tijdrit, wind in Denemarken, hoogtemeters, kasseien, grindstroken en dan mag Egan Bernal (24) er gerust ook nog bij voor de titelverdediger. “Beter doen dan dit seizoen? Dat kan me eigenlijk niet schelen.”