Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Zieke Ewan ontbreekt in GP d’Isbergues - Cerny houdt ploeggenoot Vansevenant van eindzege in Slowakije

5 reacties

 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Verstandige renners durven ritten afzeggen, toprenners hebben ook verstand, Wout, Mathieu weten wat ze willen en wat ze moeten laten, alles winnen hoeft niet meer, doelen stellen en afvinken, daar kunnen de jonge veel van leren.
 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Bedankt Niki, voor je mooie carrière en voor wie je bent als mens.
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Aan alles komt ooit een einde,zo ook aan de mooie carrière van Niki,met prachtige overwinningen in Vlaanderens mooiste,en Parijs Roubaix, op het puntje van mijn stoel heb ik genoten van zijn klasse,en zijn uitspraken waren om in te lijsten, zijn zangkunsten na de overwinningen. Niki bedankt voor de mooie momenten die je mij als supporter hebt gegeven, het ga je goed.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Wanneer gaan Roglic en Vingegaard eens iets terug doen voor Wout ??
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Al twee kopmannen van Jumbo die het WK laten passeren, niet slecht dan kan er in ieder geval geen gediscuteer zijn dat Wout remt voor die mannen.
 1. “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  25

  “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

  Een spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”