Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Zieke Ewan ontbreekt in GP d’Isbergues - Cerny houdt ploeggenoot Vansevenant van eindzege in Slowakije

5 reacties

 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Verstandige renners durven ritten afzeggen, toprenners hebben ook verstand, Wout, Mathieu weten wat ze willen en wat ze moeten laten, alles winnen hoeft niet meer, doelen stellen en afvinken, daar kunnen de jonge veel van leren.
 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Bedankt Niki, voor je mooie carrière en voor wie je bent als mens.
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Aan alles komt ooit een einde,zo ook aan de mooie carrière van Niki,met prachtige overwinningen in Vlaanderens mooiste,en Parijs Roubaix, op het puntje van mijn stoel heb ik genoten van zijn klasse,en zijn uitspraken waren om in te lijsten, zijn zangkunsten na de overwinningen. Niki bedankt voor de mooie momenten die je mij als supporter hebt gegeven, het ga je goed.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Wanneer gaan Roglic en Vingegaard eens iets terug doen voor Wout ??
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Al twee kopmannen van Jumbo die het WK laten passeren, niet slecht dan kan er in ieder geval geen gediscuteer zijn dat Wout remt voor die mannen.
 1. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”