BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KOERS KORT. Van Avermaet en Cosnefroy speerpunten AG2R Citroën Team voor Luik-Bastenaken-Luik

WielrennenGreg Van Avermaet maakt deel uit van de zevenkoppige selectie van AG2R Citroën Team voor Luik-Bastenaken-Luik. De olympische kampioen paste woensdag voor de Waalse Pijl, maar rijdt zondag wel La Doyenne, waar hij in 2011 al eens zevende werd en in 2017 elfde.

3 reacties

 • CAROLL SHELBY

  3 weken geleden
  Dat hij een voorbeeld neemt aan Valverde die is nog ouder en explosiever , zit steeds vooraan en met een mooi palmares.
 • ROGER DEPREZ

  3 weken geleden
  Het zal zeer moeilijk zijn voor Greg en met alle respect voor hem en niet tegen staande hij er altijd bij is zal winnen enkel koers moeilijker worden. Bij zijn nieuwe ploeg moet hij nu nog meer aan uithouding doen omdat elke trainer zijn visie heeft, maar Greg is al een stuk in de dertig en dan heeft hij juist meer weerstand nodig om de vermindering van de explosiviteit op zijn ouderdom op te vangen, maar ik zeg het iedere trainer heeft zijn toenadering op de atleet.
 • Ronny Popelier

  4 weken geleden
  Één punt voor Greg, maar de speer, dat denk ik niet.
 1. Geen Dauphiné, geen Ronde van Zwitserland voor Van Aert na appendixoperatie: “Hij moet vooral zichzelf niet willen voorbij lopen”
  Wielrennen
  7

  Geen Dauphiné, geen Ronde van Zwitser­land voor Van Aert na appen­dixope­ra­tie: “Hij moet vooral zichzelf niet willen voorbij lopen”

  Wout van Aert zal op 30 mei niet deelnemen aan het Critérium du Dauphiné (30 mei - 6 juni). De renner en zijn ploeg gaan er nu van uit dat Van Aert, die op vrijdagavond 7 mei een appendixoperatie onderging, onvoldoende zal zijn hersteld. Dat Van Aert één week later zou starten in de Ronde van Zwitserland (6-13 juni), is evenmin een optie. Van Aert maakt zijn rentree in de competitie op 16 juni. Dan neemt hij deel aan het Belgisch kampioenschap tijdrijden. Op 20 juni start hij in het BK op de weg en één week later begint hij dan aan de Tour de France.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend