BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KOERS KORT. “Van Aert, Van der Poel en Pidcock starten naar alle waarschijnlijkheid in veldrit Hulst”

8 reacties

 • stefaan lalonge

  3 maanden geleden
  Axel was de juiste man op de juiste plaats. Tweetalig, correct, koersinzicht en goede connecties. Ik weet niet waarop het contact is afgesprongen maar verdomd jammer voor de ploeg die nood heeft aan een uithangbord zoals Axel.
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Ik begrijp niet wat de meerwaarde van Dries nog kan zijn bij QS. Relatief nog dure vogel bovendien. In Spanje als eerste van de ploeg uit het rijtje moeten. Als je dan beseft dat Remco zijn rondeteam echt wel moet versterkt worden, is dit toch niet de juiste insteek.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  In Frankrijk onthouden ze vooral Jonas en Mathieu die dagen in het geel reden maar ook om zijn opa natuurlijk die nog altijd op handen gedragen wordt, qui est Woet?
 • lode wijk

  3 maanden geleden
  Geen enkele twijfel , Wout is de enige, hoe die de ronde van Frankrijk boeiend heeft gemaakt en een tour op de kaart heeft gezet die nog nooit van dag 1 en minuut 1 tot het einde heeft de kijkers aan het scherm gekluisterd, dat zullen ze nog decennia onthouden in Frankrijk.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Remco had 4 maal goud waarvan de 2 mooiste eigenlijk in September waren dus geen twijfel mogelijk..
 1. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”