Sonny Colbrelli, de winnaar van vorig jaar na een legendarische editie.
Volledig scherm
Sonny Colbrelli, de winnaar van vorig jaar na een legendarische editie. © AP

KOERS KORT. UAE geeft Richeze contract voor enkele maanden - Twee Belgische teams krijgen wildcard voor Parijs-Roubaix

4 reacties

 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Herinner me periodes waarin renners bijna het hele jaar in spaarmodus gingen, enkel om de Ronde van Frankrijk te rijden. Er wordt tegenwoordig meer van renners geëist dan toen.
 • Katia Goossens

  4 maanden geleden
  Marika Peeters, iedereen stelt zijn of haar eigen doelen voor het seizoen. Wie zijn wij om daar over te oordelen? Het beste is om de supporteren voor iedereen in plaats van alsmaar zo negatief te doen. Daar heeft niemand een boodschap aan.
 • Peter Berg

  4 maanden geleden
  Terloops...Alpecin is ook een Belgische ploeg...
 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Nu, in spaarmodus gaan bij de toppers, zowel BE als NL, was vroeger een schande, nu is dit standaard geworden. Maar de grote uitzondering en respect hiervoor bij de NL dames, zijn Brand en Vos,alsook Pidcock en normaal gezien MvdP, die ondanks hun grote doelen in het voorjaar op de weg, het WK wel rijden! Ze behoren tot de wereldtop op de weg, zijn zeer snugger, en deze zouden hun wegseizoen op het spel zetten voor een WK zege in de cross? hun deelname ontkracht het uitvlucht van WvA.
 1. Transfersaga rond Quinten Hermans blokkeert beslissing Tormans
  Wielrennen
  2

  Transfersa­ga rond Quinten Hermans blokkeert beslissing Tormans

  De transfersaga rond Quinten Hermans blijft duren. De 26-jarige Limburger leek net als zijn collega’s Joran Wyseure en Emiel Verstrynge van Tormans Cyclo Cross Team naar Alpecin-Fenix te trekken. Een deal was in de maak, tot Hermans zijn manager Hans van Kasteren verliet. Zijn nieuw management (Squadra Sports) besloot de lopende onderhandelingen te bevriezen. Hermans eindigde vervolgens tweede in Luik-Bastenaken-Luik en dat lokte verschillende topploegen, waaronder ook Jumbo-Visma. “Een zeer goeie renner”, aldus Merijn Zeeman. “Er tonen veel ploegen interesse, maar van Lotto-Soudal hoorde ik nog niks”, aldus Hermans eind april.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.