Tim Declercq.
Volledig scherm
Tim Declercq. © BELGA

KOERS KORT. Tim Declercq twee jaar langer bij Deceuninck-Quick.Step: “Voel me hier gewaardeerd”

7 reacties

 • Ronny Popelier

  1 jaar geleden
  Is een heel harde werker, net als Wilfried Peeters, reed ook altijd op kop als het nodig was voor de ploeg. Tim heeft zelfs geen interesse zelf te winnen, als ze voorstelden vandaag rijden voor voor jou, wilde Tim dit niet. Niettegenstaande dat aantal overwinningen er komen door zijn toedoen en werkkracht. Alle pionnen Deceuninck Quick Step is dit een top ploeg, zoniet de beste van het peloton. Proficiat Tim.
 • Peter Allaerts

  1 jaar geleden
  Twee van de belangrijkste pionnen van the Wolfpack hebben nu bijgetekend : Tim en Michael. Een teken dat ze het belang van deze twee “kopmannen” in het voorbereidend werk waarderen. Deze jongens zijn makkelijk verantwoordelijk voor een 15-tal overwinningen zonder zelf te winnen.
 • marc werbrouck

  1 jaar geleden
  Prachtkerel! Beulenwerk verrichten en dankbaar.
 • Dirk Jansen

  1 jaar geleden
  Aan Lisette ,Tim is een uitstekend wielrenner maar voor eigen rekening te rijden is hij jammer genoeg niet explosief genoeg ! Zijn meerwaarde is zoals hij nu rijd een meester knecht !
 • Lisette Van Eester

  1 jaar geleden
  Als je dat kan wat hij doet kun je beter voor eigen rekening rijden. Na zijn loopbaan gaan ze zeggen wat heb jij eigenlijk gewonnen.