Tim Declercq.
Volledig scherm
Tim Declercq. © BELGA

KOERS KORT. Tim Declercq twee jaar langer bij Deceuninck-Quick.Step: “Voel me hier gewaardeerd”

8 reacties

 • Ronny Popelier

  14 uur geleden
  Is een heel harde werker, net als Wilfried Peeters, reed ook altijd op kop als het nodig was voor de ploeg. Tim heeft zelfs geen interesse zelf te winnen, als ze voorstelden vandaag rijden voor voor jou, wilde Tim dit niet. Niettegenstaande dat aantal overwinningen er komen door zijn toedoen en werkkracht. Alle pionnen Deceuninck Quick Step is dit een top ploeg, zoniet de beste van het peloton. Proficiat Tim.
 • Peter Allaerts

  2 dagen geleden
  Twee van de belangrijkste pionnen van the Wolfpack hebben nu bijgetekend : Tim en Michael. Een teken dat ze het belang van deze twee “kopmannen” in het voorbereidend werk waarderen. Deze jongens zijn makkelijk verantwoordelijk voor een 15-tal overwinningen zonder zelf te winnen.
 • marc werbrouck

  2 dagen geleden
  Prachtkerel! Beulenwerk verrichten en dankbaar.
 • Dirk Jansen

  2 dagen geleden
  Aan Lisette ,Tim is een uitstekend wielrenner maar voor eigen rekening te rijden is hij jammer genoeg niet explosief genoeg ! Zijn meerwaarde is zoals hij nu rijd een meester knecht !
 • Claude Sack

  2 dagen geleden
  Tim is een uiterst belangrijke pion in the Wolfpack . Hij is letterlijk de gangmaker van het team. Bijna onmisbaar , mocht ik een wielerploeg samenstellen , het zou de eerste renner zijn die ik zou kiezen .