Volledig scherm
© BELGA

KOERS KORT. Thibau Nys dertiende in openingscross in Zwitserland - Vermeersch wint derde editie Antwerp Port Epic

0 reacties

 1. Arvid de Kleijn wint eerste etappe Ronde van Turkije, Philipsen en Cavendish komen er niet aan te pas
  Wielrennen
  3

  Arvid de Kleijn wint eerste etappe Ronde van Turkije, Philipsen en Cavendish komen er niet aan te pas

  Arvid de Kleijn heeft de eerste etappe in de Ronde van Turkije gewonnen. In een massasprint haalde de 27-jarige Nederlander het nipt voor Halvorsen. Cavendish en Philipsen kwamen er niet aan te pas. Deze eerste etappe in de Ronde van Turkije stond in het teken van de terugkeer van Fabio Jakobsen in het peloton. De Nederlandse sprinter maakte vorig jaar in de Ronde van Polen een doodsmak en is na een lange revalidatie weer renner.
 2. Het tactisch steekspel is begonnen, of hoe Roglic er vanaf nu alles aan doet om Tour niet meer te verliezen
  PREMIUM
  Wielrennen
  6

  Het tactisch steekspel is begonnen, of hoe Roglic er vanaf nu alles aan doet om Tour niet meer te verliezen

  De Ronde van het Baskenland gewonnen, 1.008 kilometer met de auto gereden en ­onderweg twee keer op zijn fiets gestapt om twee tijdritten van de Tour te verkennen. Zo zag het weekend van Primoz Roglic (31) eruit. Dat mentale tikje aan Tadej Pogacar was mooi meegenomen. Maar: “Tadej is de topfavoriet voor de Tour van 2021", openen ze het tactisch steekspel Jumbo-Visma, dat nu ook weet dat het anders kan scoren in de Tour.
 1. KOERS KORT. Frederik Frison houdt breukje in bekken over aan val in Scheldeprijs - Ellen van Dijk mist Brabantse Pijl en Amstel door coronabesmetting
  Wielrennen

  KOERS KORT. Frederik Frison houdt breukje in bekken over aan val in Schelde­prijs - Ellen van Dijk mist Brabantse Pijl en Amstel door coronabe­smet­ting

  Frederik Frison zal na zijn valpartij van woensdag in de Scheldeprijs nog een aantal weken buiten strijd zijn. Zijn team Lotto Soudal bevestigde zaterdagavond dat hij, zo bleek uit bijkomend onderzoek, een breukje in het bekken heeft opgelopen.Frison klaagde in eerste instantie over rugpijn en had een lichte hersenschudding maar de schade is dus groter. De 28-jarige renner moet twee weken volledige rust nemen. Wanneer de pijn geweken is, mag hij hervatten op de rollen. Na vier weken gaat Frison weer onder de scanner.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33