Tadej Pogacar
Volledig scherm
Tadej Pogacar © Photo News

KOERS KORT. Tadej Pogacar wint slotetappe en pakt eindzege in Ronde van Slovenië

5 reacties

 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  Het zou een echte blamage zijn moest Pogacar de Ronde van Slovenië niet winnen. Wegens geen tegenstand, enkel zijn eigen ploegmaten. Dus winst verzekerd.
 • mario lafere

  4 maanden geleden
  Ik hoop van harte dat Romain eens mag gespaart blijven van zieke en lichamelijk leed, goed klassement rijdt en gezond en wel Parijs haalt, hij verdient dat. Go Romain.
 • Guy Van Severen

  4 maanden geleden
  Het ga je goed Thomas ! Dat kan iedereen overkomen !
 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Mindere voorjaar? met eindzege in de UAE tour, in Tirreno en een fenomenale zege in de Strade Bianche heeft hij een collectie waarvan vele wielergoden maar van kunnen dromen, en dit zelfs met een "echte" Corona besmetting tussenin. De maestro die samen met zijn eliteploeg, alles omver ging blazen in het voorjaar...en slechts De Omloop, 1 tijdrit in PN en de E3 won, nog voor die al een vormpeilverlies had na 10 koersdagen en een "break" inlaste....diens zeges verbleken bij die van Poggie.
 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  Gaat alleszins goed uitgerust zijn na zijn mindere voorjaar waar hij in de klassieke wedstrijden niet altijd overtuigde .
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.