Tadej Pogacar
Volledig scherm
Tadej Pogacar © Photo News

KOERS KORT. Tadej Pogacar wint slotetappe en pakt eindzege in Ronde van Slovenië

5 reacties

 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Het zou een echte blamage zijn moest Pogacar de Ronde van Slovenië niet winnen. Wegens geen tegenstand, enkel zijn eigen ploegmaten. Dus winst verzekerd.
 • mario lafere

  2 maanden geleden
  Ik hoop van harte dat Romain eens mag gespaart blijven van zieke en lichamelijk leed, goed klassement rijdt en gezond en wel Parijs haalt, hij verdient dat. Go Romain.
 • Guy Van Severen

  2 maanden geleden
  Het ga je goed Thomas ! Dat kan iedereen overkomen !
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Mindere voorjaar? met eindzege in de UAE tour, in Tirreno en een fenomenale zege in de Strade Bianche heeft hij een collectie waarvan vele wielergoden maar van kunnen dromen, en dit zelfs met een "echte" Corona besmetting tussenin. De maestro die samen met zijn eliteploeg, alles omver ging blazen in het voorjaar...en slechts De Omloop, 1 tijdrit in PN en de E3 won, nog voor die al een vormpeilverlies had na 10 koersdagen en een "break" inlaste....diens zeges verbleken bij die van Poggie.
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  Gaat alleszins goed uitgerust zijn na zijn mindere voorjaar waar hij in de klassieke wedstrijden niet altijd overtuigde .
 1. Nairo Quintana gaat dan toch niet van start in Vuelta: “Wil me concentreren op mijn verdediging”
  Play
  Wielrennen
  24

  Nairo Quintana gaat dan toch niet van start in Vuelta: “Wil me concentre­ren op mijn verdedi­ging”

  Nairo Quintana (32) verschijnt morgen dan toch niet aan de start van de Vuelta. De Colombiaan belandde gisteren in het oog van de storm nadat bekendgemaakt werd dat hij tijdens de voorbije Tour twee keer betrapt is op het gebruik van de verboden pijnstiller Tramadol. Omdat Tramadol geen doping is, mocht Quintana starten in de Vuelta, maar hij beslist nu dat niet te doen. “Ik wil me concentreren op mijn verdediging.” Zijn zesde plaats in de Tour is-ie wel kwijt.