Stijn Vandenbergh.
Volledig scherm
Stijn Vandenbergh. © Photo News

KOERS KORT. Stijn Vandenbergh stopt - Van Aert en Kopecky Flandrien en Flandrienne

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. KOERS KORT. Waerenskjold sprint naar eerste profzege in Saudi Tour - Docuserie rond Jumbo-Visma volgende maand te zien op Prime
  Wielrennen
  5

  KOERS KORT. Waerensk­jold sprint naar eerste profzege in Saudi Tour - Docuserie rond Jum­bo-Vis­ma volgende maand te zien op Prime

  Soren Waerenskjold (Uno-X) heeft de derde etappe in de Saudi Tour gewonnen. De Noor haalde het na een pittige sprint van Jonathan Milan, die de leiderstrui overnam van Dylan Groenewegen, en Cees Bol. Voor de 22-jarige Waerenskjold was het zijn eerste profzege. In Australië vorig jaar snelde de Noor naar zege in de tijdrit bij de beloften op het WK.
 3. De Argentijnse bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveerde jongens”
  PREMIUM
  Wielrennen

  De Argentijn­se bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveer­de jongens”

  Fate brings people together. Je moet het Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel niet vertellen. Maar hun band reikt veel verder dan een Instagrampost of geslaagde lead-out. De Europese kampioen legt uit waarom het zo goed klikt met de wereldkampioen. Een bromance die tot resultaten leidt: “Remco steekt zijn doelen en dromen niet weg. Ik vind dat mooi.”