AFP
Volledig scherm
© AFP

KOERS KORT. Procureur vordert twee jaar gevangenisstraf voor ‘dokter Mabuse’ Bernard Sainz

0 reacties

 1. Wout van Aert degradeerde zoals verwacht de tegenstand: 91 procent van onze lezers kreeg gelijk
  Gouden Cross
  3

  Wout van Aert degradeer­de zoals verwacht de tegenstand: 91 procent van onze lezers kreeg gelijk

  Wout van Aert kroonde zich gisteren voor de vijfde keer tot Belgisch kampioen veldrijden. Van Aert won zo negen van de tien crossen waar hij aan de start stond. Door die negen overwinningen sprokkelde de renner van Jumbo-Visma heel wat punten in de Gouden Cross. Vanaf vandaag bereidt hij zich voor op het klassieke voorjaar en komt hij niet meer in actie in het veld. Een noodgedwongen transfer dringt zich dus op.
 2. UCI-Covidprotocol is mild voor WK veldrijden, Belgen nemen eigen voorzorgen: “Tests, microbubbels en noodscenario’s”
  WK veldrijden

  UCI-Covidproto­col is mild voor WK veldrijden, Belgen nemen eigen voorzorgen: “Tests, microbub­bels en noodscenario’s”

  Met lichte vertraging gaf de Internationale Wielrenunie (UCI) afgelopen weekend het (eerder milde) Covidprotocol vrij voor het WK veldrijden in Fayetteville. “Dat bevat geen spectaculaire, superstrenge ingrepen op de reeds bestaande maatregelen”, zegt Frederik Broché, technisch directeur van de Belgische wielerfederatie Belgian Cycling. “Maar we nemen hoe dan ook onze voorzorgen.”
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.