Jasper Philipsen troeft Dylan Groenewegen af in de spurt in het Kampioenschap van Vlaanderen.
Volledig scherm
Jasper Philipsen troeft Dylan Groenewegen af in de spurt in het Kampioenschap van Vlaanderen. © Photo News

KOERS KORT. Philipsen wint Kampioenschap van Vlaanderen - Kopecky aan het feest - Cattaneo snelste in tijdrit in Luxemburg

1 reactie

 • Paul deyaert

  1 maand geleden
  Die andere wedstrijden gaan bijna allemaal door wat is hier echt probleem? Putte kappelen is toch de wedstrijd die altijd moet doorgaan is klassieker!!
 1. Tom Boonen toont geen begrip voor kritiek op crossen in de VS: “Als ze eens het vliegtuig moeten nemen, is het plots te ver”
  Play
  Veldrijden
  17

  Tom Boonen toont geen begrip voor kritiek op crossen in de VS: “Als ze eens het vliegtuig moeten nemen, is het plots te ver”

  Vanavond staat in het Amerikaanse Fayetteville de tweede manche van de Wereldbeker veldrijden op het programma, de tweede van drie crossen over de plas. De trip naar de VS blijft voer voor discussie in veldritland - is het de inspanningen wel waard? Tom Boonen neemt in HLN Sportcast een duidelijk standpunt in. “Ofwel stop je met zagen en blijf je een Vlaamse sport, ofwel wil je internationaler worden en klaag je niet als je eens het vliegtuig moet nemen.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?